Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gol de generic reușit de Ianis Hagi la antrenamentul FC Viitorul de la Belek (video)

ro

17 Jan, 2019 00:00 1950 Marime text
Aflați în cantonament în Antalya, fotbaliștii de la FC Viitorul au avut parte ieri de o vreme mult mai bună, după ce, în primele zile ale cantonamentului de la Belek, ploaia și-a făcut simțită prezența în permanență.
 
De la ședința de pregătire nu au lipsit nici golurile spectaculoase, cel mai frumos fiind reușit de Ianis Hagi. La un exercițiu „unu contra unu“, Ianis și-a driblat adversarul și a trimis mingea în poartă cu o scăriță de efect, cu stângul! „Căpitanul Viitorului și-a continuat execuțiile deosebite și la loviturile libere, unde specialiștii unor astfel de faze au exersat mai multe minute“, se arată pe site-ul oficial al clubului constănțean.
 
Tânărul Marius Leca (18 ani, fundaș central) bifează acum al doilea cantonament cu echipa de seniori și speră să capete și mai multă experiență, care să îl ajute să își îndeplinească obiectivele propuse pentru acest an. Campion național de juniori în sezonul trecut și totodată component al Naționalei Under-19, calificată la Turul de Elită pentru Campionatul European din 2019, Leca încearcă să profite de fiecare șansă care i se oferă. „Mă bucur foarte mult că sunt iar în cantonament cu echipa mare. Mister are încredere în mine, iar eu vreau să mă antrenez și să muncesc cât pot de bine, ca să rămân cât mai mult la seniori. Echipa s-a descurcat foarte bine în amicalul cu Ferencvaros. E bine că am început anul cu o victorie. Fiind în ultimul an de juniorat, am ca obiectiv câștigarea campionatului de juniori, să stau cât mai mult cu echipa mare și să fac pasul în acest an la Liga 1“, a declarat Marius Leca.
 
Sursa foto/video: FC Viitorul
 


 
Citește și:
 
Marius Leca, de la FC Viitorul, căpitanul Naţionalei României din victoria cu selecţionata Israelului
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii