Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:13 18 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ginerică s-a ţinut tare pe poziţii la negocierile cu hoţii Cum şi-a recuperat mireasa un fost fotbalist al Farului (galerie foto)

ro

30 Jul, 2013 00:00 5725 Marime text
Alexandru Almaghe, fost junior al FC Farul, şi aleasa inimii sale, Sorina, au petrecut pe cinste, alături de invitaţii de la nunta lor, desfăşurată la Constanţa. Cei doi tineri s-au cununat civil anul trecut, iar acum au avut loc ceremonialul religios şi petrecerea. Totul s-a desfăşurat ca la carte, iar nuntaşii au rămas cu amintiri de neuitat. Ceremonia religioasă s-a ţinut la Biserica „Adormirea Maicii Domnului II” (cunoscută şi sub de numirea de „Biserica Albă”), iar la ieşirea din aşezământul de cult, mirele şi mireasa au aruncat spre cer doi porumbei albi, care semnifică binecuvântarea unui nou început de drum în viaţă.

Ideea cu porumbeii i-a aparţinut mirelui şi a bucurat-o foarte mult pe jumătatea sa. Seara, nunta s-a mutat la Restaurantul „Zorile” din Constanţa, unde formaţia „Acropolis” a însufleţit o petrecere de basm. Rude, prieteni apropiaţi şi cunoscuţi au ţinut să le fie aproape lui Alexandru şi Sorinei în acest moment emoţionant din viaţa lor. Mirele şi mireasa au avut ţinute strălucitoare şi au impresionat la dansul care a deschis nunta.

Printre invitaţii lui ginerică s-au numărat şi foşti colegi de la fotbal, precum Ionuţ Călin (au jucat amândoi la juniorii Farului), Alexandru Ghiţă (Rapid Feteşti, Oil Terminal), Marius Nicolae (Oil Terminal, CS Agigea), Claudiu Pârvulescu (CS Agigea), Alexandru Ţarălungă (FC Farul, CS Agigea), Marian Ştefănescu (FC Farul) sau Naren Curtnazar (FC Farul, acum jucător la Portul Constanţa). Alexandru Almaghe a fost atacant la FC Farul, a practicat kick-boxing-ul la CS Bogdan Ciubotariu Constanţa, iar actualmente lucrează ca bodyguard la clubul „Coyote Ugly Saloon” şi ca salvamar. Soţia sa activează şi ea la club, ca şefă de sală şi ospătăriţă.

Naşul tinerei perechi a fost unul dintre patronii de la „Coyote Ugly”, iar grupul de zece hoţi care a furat mireasa a considerat că e normal să ţină ascuns preţiosul trofeu, până i-au dat de veste mirelui, tot la clubul din Mamaia. Tratativele cu ginerică au fost însă dure. Răpitorilor nu le-a mers defel cu Alexandru, care, obişnuit cu negocierile de contracte din fotbal, nu a dat niciun pas înapoi. Prima cerere a hoţilor, o ladă de whisky, l-a lăsat rece pe fostul jucător, astfel că „tâlharii” au fost nevoiţi să se reorienteze către o declaraţie de dragoste, acceptată cu bucurie de Alexandru Almaghe şi aplaudată de întreaga nuntă.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii