Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:16 19 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastică aerobică Sportivi de la CS Farul Constanţa, medaliaţi la Campionatul Mondial

ro

30 May, 2021 15:59 2218 Marime text
  • La competiţia desfăşurată la Baku, România a obţinut aurul la grup, argintul pe echipe şi bronzul la trio.

România a urcat pe podium şi la Campionatul Mondial de gimnastică aerobică pentru seniori, de la Baku (Azerbaidjan), tricolorii cucerind aurul la grup, argintul pe echipe şi bronzul la trio.

Din lotul pregătit de Marcela Fumea (antrenoare şi la secţia de la CS Farul Constanţa) şi Mădălina Ciovee au făcut parte şi mai mulţi reprezentanţi ai clubului de pe litoral.

Pe lângă titlul mondial de la echipe, reprezentanţi ai CS Farul au fost medaliaţi şi la grup (Gabriel Bocşer, Teodora Cucu, Daniel Ţavoc, Mihai Popa), şi la trio (Teodora Cucu, Daniel Ţavoc).


Argintului de la echipe și bronzului de la Trio, reprezentanții României au adăugat titlul mondial la Grup. La Baku, gimnaștii antrenați de Maria Fumea și de Mădălina Cioveie au continuat tradiția începută la Paris de Cristian Moldovan, Claudiu Varlam și Andrei Nezezon și, după ce s-au calificat în toate finalele în care au fost înscriși, au câștigat medalia de argint în competiția pe echipe, după reprezentanții, Rusiei și medalia de bronz la Trio.

Teodora Cucu este eroina echipei, ea concurând cu fasciită plantară. Delegația României se va întoarce în țară duminică 30 mai, la 20.30, pe Aeroportul Henri Coandă. După câteva zile de pauză, gimnaștii vor reveni la antrenamente pentru a pregăti participarea atât la Campionatele Europene de la Pesaro (Italia), 17-19 septembrie, cât și la Jocurile Mondiale de la Birmingham, 7-17 iulie 2022, se arată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Gimnastică.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Gimnastică)

Ti-a placut articolul?

Comentarii