Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastele de la CSS1 Constanța au urcat pe podium și la Naționalele pe categorii de vârstă (GALERIE FOTO)

ro

15 Jun, 2023 00:00 1510 Marime text

 
  • Sportivele sunt pregătite de Petruța Marcu, Mădălina Hârbu, Sorin Bechir, Ciprian Crețu și Cătălin Meran.
 
Gimnastele Cubului Sportiv Școlar nr. 1 Constanța au impresionat și la etapa finală a Campionatului Național de gimnastică artistică pe categorii de vârstă, întrecere desfășurată în sala „Olimpia“ din Ploiești.
 
„Cea de-a doua etapă a Concursului Național pe categorii de vârstă al Junioarelor III și II a stabilit ierarhiile finale în competiția gimnastelor din Seria B. Pentru stabilirea câștigătoarelor de la Individual s-au cumulat punctajele obținute în prima etapă, la Constanța, cu cele de la Ploiești. Au urcat pe podium gimnaste de la toate cele 11 cluburi participante, CSȘ1 Constanța, CSM Cluj Napoca, CS Petrolul Ploiești, CS Dinamo, CSȘ Sibiu, CSȘ2 București, CSȘ Buzău, CSȘ1 Timișoara, CSȘ Bârlad, CSȘ Focșani“, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Gimnastică.
 
Sportivele de pe litoral au obținut medalii de aur, de argint și de bronz.

Pe locul întâi s-au clasat Evelina Cojocaru (la individual compus, la bârnă și la sol - junioare III, nivel 6), Ruxandra Irina Păun (la paralele - junioare II, nivel 5) și Jasmina Bivolaru (la bârnă - junioare II, nivel 5).
 
Medaliile de argint au fost cucerite de Sara - Mihaela Niculae (la individual compus, la sărituri, la bârnă și la sol - junioare III, nivel 6), Evelina Cojocaru (la paralele, impus - junioare III, nivel 6) și Jasmina Bivolaru (la paralele - junioare II, nivel 5).
 
Locul trei i-a revenit Ruxandrei Irina Păun (la individual compus și la bârnă - junioare II, nivel 5).
 
Totodată, Jasmina Bivolaru s-a clasat pe locul șase la individual compus.
 
Profesori sunt Petruța Marcu, Mădălina Hârbu, Sorin Bechir, Ciprian Crețu și Cătălin Meran.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSS1 Constanța)
 
Citește și:
 
Gimnastele de la CSS1 Constanța au impresionat și la Naționalele Școlare. Au obținut aproape 20 de medalii (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii