Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnaste constănțene medaliate la întrecerea națională de pe litoral (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

ro

24 Mar, 2023 10:27 1972 Marime text
 

S-a făcut premierea după prima zi de Concurs Individual Compus seria I, Nivel 7, 6, 5 şi 4, la competiția națională de gimnastică organizată la Constanța, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, de Federația Română de Gimnastică și CSM Constanța.
 
Cele 48 de gimnaste participante la Concursul Național pe categorii de vârstă (9-12 ani), Seria competiţională B, și-au stabilit ierarhiile.
 
Au participat gimnaste legitimate la CSŞ Bârlad, CS Dinamo, CSM Cluj, CSŞ Buzău, CSŞ Sibiu, CSŞ2 București, CSŞ1 Constanţa, CS Petrolul, CSŞ1 Timișoara, SCM Bacău și CSŞ Focșani.
 
Junioare II, Nivel 4
1. Ariana Talida Samsonov CSȘ 1 Constanța 56.100
2. Ema Iordache CS Petrolul Ploiești 52.100
3. Wang Xue Ting CSȘ 1 Timișoara 51.375
 
Junioare III, Nivel 7
1 Ariana Ioana Moldovan CSM Cluj Napoca 59.750
2. Amelia Elena Popsor CS Dinamo 57.550
3. Anais Ana Maria Savu CS Dinamo 56.100
 
Junioare III, Nivel 6
1. Evelina Cojocaru CSȘ 1 Constanța 60.750
2. Sara Mihaela Niculae CSȘ 1 Constanța 60.350
3. Gabriela Roșca CSȘ Bârlad 59.800
 
Junioare II, Nivel 5
1 Andra Diana Bucătaru CSȘ Bârlad 56.000
2. Delia Ștefania Simion CSȘ Buzău 55.700
3. Jasmina Ioana Bivolaru CSȘ 1 Constanța 55.575.
 
Antrenori CSS1 Constanța: Mădălina Hârbu, Petruța Marcu și Sorin Bechir.

CSM Constanța a încheiat pe podiumul Campionatelor Naționale pe Echipe și Individual, pe locul 3, la nivel 6, echipe, prin evoluția sportivelor Anca Costan, Maria Cismaru, Ecaterina Căldăraru și Miriam Giușcă, și la individual pe locul al doilea, cu argint, prin Miriam Giușcă. Sportivele sunt antrenate la CSM Constanța de Ana Maria Iordache și Liviu Iordache.
  

Fetele au concurat în a doua zi de competiție în cadrul Campionatelor Naționale pe Echipe și Individual, și au făcut-o cum nu se poate mai bine, acumulând un punctaj de 190.325 la echipe și 66.100 la invididual, este mesajul CSM Constanța.

 
La Campionatul Național pe Echipe și Individual – junioare 3 și junioare 2 - etapa I, cele cinci sportive ale CS Farul Constanța (Ioana Rebeca Burlescu, Diana Maria Rusu, Rebeca Andreea Bârzan, Andrada Maria Diță și Andreea Ioga) s-au calificat în etapa a II-a. Antrenori: Carmen Traicu, Daniela Nicoleta Sofronie, Olimpia Fleșaru și Florin Uzum.
 
Campionatul Național de Gimnastică Artistică pe Echipe și Individual a fost deschis de către sportivii cu nevoi speciale, care vor reprezenta România și CSM Constanța la Jocurile Mondiale de Vară, Special Olympics, care se vor organiza în luna iunie în Germania, la Berlin.
 
Cele patru sportive sunt pregătite la Asociația Clubul Sportiv Arena Constanța de către antrenoarele Antoanela Oltean și Ispas Florentina.
 

O mare admirație, tot suportul nostru și încurajările noastre pentru: Jurcă Ramona (bârnă), Păun Raluca (paralele), Gheorghișor Dana și Geanta Thea (sărituri). CSM Constanța are în programul său sprijinirea sportivilor cu nevoie speciale și a celor cu dizabilități, atât în pregătirea pentru competiții internaționale cât și în competițiile naționale. CSM Constanța a obținut primele sale medalii paralimpice de la înființare prin sportivii secției Tenis de Masă și va continua să sprijine sportivii în toate celelelate discipline sportive, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Gimnastică), csfarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii