Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi, un nou discurs manifest „Dacă aș fi eu bosul, în secunda următoare prioritare devin cele trei segmente sociale“ (VIDEO)

ro

19 Dec, 2023 14:40 1814 Marime text


Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța, campioana Românie și acționar majoritar al clubului, a vorbit din nou despre sprjinul de care trebuie să beneficieze în România segmentele sociale, sportul, cultura, educația și sănătatea.

Într-un nou discurs manifest, Hagi a readus în discuție implicarea autorităților locale, dar și al multinaționalor.    

Am spus ce trebuie să se facă, am înaintat și hârtii, m-am dus, dar mai mult nu am ce să fac. Nu sunt eu cel care decide, nu sunt eu ăla mare, bosul, că, dacă aș fi eu bosul, stați liniștiți că, în secunda următoare, prioritare devin sportul, cultura, educația și sănătatea. Cele trei segmente sociale. Dacă vrei să fii o țară frumoasă și puternică, cu un statut social foarte bun, trebuie să investești. De aceea plătim taxe și impozite, ca societate sau ca persoană, de aceea Primăriile și Consiliile Județene au un buget alocat și când începe anul se împarte cozonacul. Se împarte bine și trebuie să se ducă în partea socială, în infrastructură. Au trecut 30 de ani! În 30 de ani se schimbă lumea! O schimbi, faci ce vrei. Arabii fac în cinci ani, iar la noi au trecut 30 de ani și nu am făcut o bază sportivă. Și cum să facem sport? De sport, cultură, educație și sănătate ai nevoie, creezi oameni, care îți fac bine țării. Trebuie să avem doctori, școală. Trebuie să ne dezvoltăm și să învățăm. Primăriile și Consiliile Județene trebuie să investească în partea socială. Iar la performanță, la echipa mare, vorbim de altceva. Acolo trebuie implicate multinaționalelor, cu 1% din cifra de afaceri. Punct. A spus-o Hagi și v-a zis-o bine. Acolo sunt banii. Multinaționalele să vină în sport, că fac bani la noi în țară, a spus Hagi, printre altele.


Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid București
Hagi - „Contează foarte mult cum încheiem anul“

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii