Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi, după Farul - Rapid 7-2 „O seară magică. Toți jucătorii noștri au fost fantastici!“

ro

07 May, 2023 01:02 4807 Marime text


Aflată în cursa spre titlul de campioană a României, de care e aproape, Farul Constanța a învins Rapid București la Ovidiu cu un neverosimil 7-2, în etapa a șaptea a turneului play-off din Superligă, iar la final Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral, nu și-a ascuns satisfacția.

O seară magică! Felicitări băieților! Toți jucătorii au fost fantastici. Am pregătit meciul foarte bine, într-un moment în care trebuia să arătăm că suntem o echipă foarte bună. Am făcut un fotbal foarte bun, contra unui adversar care avea un moral foarte bun, probabil prea sus la un moment dat. Poate credeau că sunt mult mai buni ca noi și cred eu că poate au greșit. Am fost foarte conectați, foarte bine din toate punctele de vedere. Am văzut lipsurile Rapidului, iar băieții au făcut ce trebuie. Să ne bucurăm de această victorie, astăzi, mâine, până când ne vedem, iar apoi să o luăm de la capăt, că ne așteaptă un meci foate greu la Craiova, unde e posibil să se întâmple orice. Trebuie să ne mobilizăm iar, să găsim soluții la problemele cu accidentările. Trebuie să-i facem pe jucători să dea randamentul maxim, să exceleze ca în seara aceasta. Am arătat că suntem cei mai buni, sper să rămânem așa până la sfârșit, a spus Hagi.


Până la final, Farul mai are de jucat trei meciuri, iar în acest moment are șase puncte față de a doua clasată, FCSB, care nu a evoluat însă în etapa a șaptea, urmând a întâlni luni, 8 mai, pe teren propriu, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.     

Citește și:


LIVE TEXT. Superliga
7-2 cu Rapid București! Farul Constanța sprintează spre titlu în stil de mare campioană! (GALERIE FOTO + VIDEO)


Sursa foto: Farul Constanța   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii