Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundaşul Vlad Gîsă, transferat de FC Farul Constanţa

ro

08 Feb, 2021 16:25 3560 Marime text
  • Vlad Gîsă şi-a efectuat junioratul la Dinamo, iar alte echipe din cariera sa sunt FC Voluntari, Chindia Târgoviște și Turris Turnu Măgurele.  

Fundașul central Vlad Gîsă este noul jucător al FC Farul Constanţa, urmând să evolueze în tricoul alb-albastru în actualul sezon al Ligii a 2-a, informează clubul de pe litoral.

În vârstă de 22 de ani, fostul internațional sub 18 ani a făcut junioratul la Dinamo București și a mai evoluat la FC Voluntari, Chindia Târgoviște (în sezonul în care formația dâmbovițeană a promovat în Liga 1) și Turris Turnu Măgurele, fiind titular în ultimele partide disputate în acest campionat. În total a adunat opt meciuri în Liga a 2-a, în toate fiind integralist.

În primul rând, am ales să vin la Constanța pentru numele Farul, brandul pe care îl reprezintă, cu dorința de a îndeplini obiectivul, promovarea în prima ligă. La Chindia, am jucat în turul sezonului în care s-a promovat, apoi am avut o accidentare, dar sper să trăiesc pe teren, cu Farul, bucuria promovării. În ultima perioadă a anului trecut, din luna octombrie, am mers la Turnu Măgurele, unde am jucat titular. A fost o perioadă frumoasă, păcat că s-a terminat așa cum s-a terminat. Am urmărit și celelalte meciuri și știu destule despre Farul. Colectivul este unul foarte bun, pe majoritatea băieților îi știu, am fost colegi la lotul național, la Turris sau la Voluntari. În acest moment nu sunt sută la sută din punct de vedere fizic, dar până la ziua primului meci de campionat voi fi pus la punct la acest capitol, a precizat Vlas Gîsă, conform site-ului oficial al FC Farul.

 
Noul jucător al „marinarilor” este convins că alb-albaștrii vor merge în play-off.

Trebuie să începem cu dreptul, primele două meciuri sunt mai grele, dar trebuie să scoatem punctaj maxim pentru a intra în play-off. Acolo trebuie să dăm tot ce este mai bun și să ne atingem obiectivul, accederea în Liga 1, a menţionat fotbalistul, conform sursei citate.


Vlad Gîsă a transmis și un mesaj pentru fani:

Am urmărit când eram la Turris și am văzut că veneau și la antrenamente înainte de meciuri. Sper să o țină tot așa, să ne încurajeze și împreună să promovăm în prima ligă.


Sursa foto: FC Farul Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii