Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:37 02 04 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frontiera Tomis Constanţa a triumfat în Cupa Federaţiei la oină. La competiţia de la Hârlău au fost prezenţi şi profesorii nepalezi (galerie foto)

ro

26 Aug, 2019 00:00 2153 Marime text
Cupa Federaţiei la oină, întrecere disputată la Hârlău, în judeţul Iaşi, i-a revenit echipei Frontiera Tomis Constanţa, care a trecut în finala mare de Biruinţa Gherăeşti cu 23-16 (13-10). Pe locul trei s-a clasat Straja Bucureşti, cea care a învins în finala mică Politehnica Cluj, scor 13-12.
 
În semifinale, Biruinţa a dispus cu 14-7 de Politehnica, în vreme ce Frontiera Tomis a câştigat disputa cu Straja (25-12). Cele şase echipe participante au fost împărţite în două grupe preliminare: A - ACS Frontiera Tomis Constanţa, ACS Avântul Frasin, CS Politehnica Cluj; B - ACS Straja Bucureşti, CS Biruinţa Gherăeşti, CS Stejarul Pârcovaci.
 
Clasament final: 1 - Frontiera Tomis Constanța, 2 - Biruința Gherăești, 3 - Straja București, 4 - Politehnica Cluj Napoca, 5 - Avântul Frasin, 6 - Stejarul Pârcovaci.
 
La competiţia de la Hârlău au fost prezenţi şi cei patru profesori din Nepal (Bishnu Thapa, Prashant Dahal, Aanand Gurung, Kishor Bahadur Thapa), aflaţi în această perioadă în România pentru un stagiu de pregătire. Ei au fost şi în judeţul Constanţa, unde s-au pregătit alături de Frontiera Tomis. Înainte de competiţie, au efectuat un antrenament şi în compania echipei Biruinţa Gherăeşti.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Oină)
 
Citeşte şi:
 
Profesori nepalezi, stagiu la Constanţa Nicolae Dobre - „Sunt interesaţi de oină mai mult decât am fi crezut“ (galerie foto)

Profesori din Nepal, antrenament de oină alături de Frontiera Tomis Constanţa (galerie foto)

 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii