Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Kurt Zouma, anchetat de West Ham după ce a fost filmat în timp ce îşi lovea pisica. "Nu acceptăm cruzimea faţă de animale sub nicio formă" (VIDEO)

ro

08 Feb, 2022 18:41 2426 Marime text
Clubul englez West Ham United a anunţat că a deschis o anchetă în cazul fundaşului Kurt Zouma, după de fotbalistul francez a fost filmat în timp ce îşi lovea pisica, informează EFE.



Tabloidul britanic The Sun a publicat marţi, 8 februarie, imagini în care Zouma poate fi văzut cum îşi loveşte cu piciorul pisica şi o pălmuieşte, ca o formă de distracţie.



"Vreau să îmi cer scuze pentru acţiunile mele. Nu există scuze pentru comportamentul meu, pe care îl regret sincer", a precizat Zouma într-un comunicat.

"De asemenea, vreau să îmi cer scuze tuturor celor care au văzut videoclipul. Pisicile noastre sunt bine, sănătoase şi în siguranţă" a adăgat el.



West Ham a condamnat acţiunile jucătorului său şi a spus că a discutat cu Zouma, urmând să se ocupe de această problemă pe plan intern. "Vrem să clarificăm că nu acceptăm cruzimea faţă de animale sub nicio formă", a adăugat clubul din Premier League.



Kurt Zouma a ajuns în această vară la West Ham United, de la rivala Chelsea Londra, în schimbul a peste 30 de milioane de euro.

Foto Facebook/ Kurt Zouma

Sursa Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii