Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Denis Alibec, de la Farul Constanța, a fost declarat cetățean de onoare al municipiului Mangalia

ro

18 May, 2023 15:21 1921 Marime text
 
În ședința de Consiliu Local al municipiului Mangalia, de astăzi, s-a votat ca fotbalistul Denis Alibec, golgeterul echipei Farul Constanța, să devină cetățean de onoare al Mangaliei.
 
Proiectul de hotărâre a fost inițiat de consilierul local Neculai Tănasă, fost fotbalist, iar în prezent vicepreședinte al Academiei Hagi.
 
Originar din Mangalia, Denis Alibec este internațional al României, cu 29 de meciuri sub tricolor, iar în acest sezon a avut o contribuție deosebită la parcursul extraordinar al echipei constănțene, care ocupă locul întâi în clasamentul Superligii, având șansa ca duminică să devină campioana României.  

Denis Alibec (32 de ani) a început fotbalul la Mangalia, de unde a mers apoi la Farul Constanța, sub culorile căruia a debutat în Liga 1. Fotbalist cu reale calități, Denis a evoluat și la mai multe cluburi din străinătate, printre care și Inter Milano. În 2016, a fost declarat cel mai bun fotbalist român al anului. Palmaresul său cuprinde până acum și două titluri de campion al României.   

Denis Alibec merită să fie cetățean de onoare al Mangaliei, ne bucurăm să-i acordăm acest titlu, a declarat Neculai Tănasă.


Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii