Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbaliştii lui Dinamo au intrat pe teren cu un mesaj de susţinere pentru băieţelul din Castelu care luptă cu o boală cruntă

ro

19 Feb, 2019 00:00 2245 Marime text
La meciul de fotbal Dinamo Bucureşti - FC Botoşani 1-2, jucat în etapa a 24-a a Ligii 1, jucătorii echipei gazdă au pătruns pe gazon cu un mesaj de susţinere pentru Alin, un băieţel de nouă ani din localitatea constănţeană Castelu, care duce de mai mulţi ani o bătălie grea cu o boală nemiloasă.
 
În 2013, pe când avea patru ani, Alin a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală. În urma operaţiei, nu s-a putut înlătura tot ţesutul bolnav de pe creier, dar, cu tratament, maladia a fost ţinută câţiva ani sub control. Se părea că lucrurile s-au îndreptat într-o direcţie bună, dar nu a fost aşa, întrucât un alt examen a depistat metastaze la creierul mare. Lupta lui Alin continuă, iar băieţelul are şi pe mai departe nevoie de ajutor.
 
„Am primit proforma cu costurile din Turcia. Din păcate, primim iar o veste proastă! Alin are nevoie de cel puţin 33.000 de euro pentru a spera la o şansă la viaţă“, se arată pe pagina de Facebook „Alături de Alin”.

Mari suporteri ai „câinilor“

 
Băieţelul şi tatăl său sunt mari fani ai lui Dinamo, iar cei din Ştefan cel Mare, ca şi alţii din lumea sportului, nu au rămas insensibili la această dramă, implicându-se pentru sprijinul familiei greu încercate. La partida cu FC Botoşani, jucătorii lui Dinamo au prezentat un banner cu mesajul „Alături de Alin“, iar cei care pot ajuta au fost înştiinţaţi prin intermediul aceluiaşi mesaj că pot trimite SMS la numărul 8828 cu textul ALIN sau pot dona bani în conturile: EUR-RO21BTRLEURCRT0210258101, RON-RO71BTRLRONCRT0210258101, deschise la Banca Transilvania, pe numele Amariei Ciprian Marian.
 

Steagul sus în peluză!

 
Acelaşi mesaj a fost afişat şi în tribuna stadionului Dinamo, iar imagini cu băieţelul au apărut şi la tabela de marcaj. „Mulţumesc celor din Peluza Sud pentru sprijinul și gândurile bune acordate lui Alin. Mulțumesc, Florin Rusu, pentru mesajele şi telefoanele pe care mi le dai cu gândul zilnic la Alin. Acum e rândul nostru, a familiei mele și în mod special a lui Alin să ne facem sănătoși şi să ridicăm steagul cât mai sus în peluză“, a fost mesajul tatălui lui Alin, care a însoţit poza din tribună postată pe Facebook.
 
Sursa foto: captură Digi Sport
 
Citeşte şi:
 
„Alături de Alin“ A fost scos la licitaţie şi tricoul lui Ianis Hagi. Mobilizare în sprijinul unui băieţel care luptă cu o boală nemiloasă
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii