Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa României Under-16 care a învins Franța, în deplasare

ro

08 Mar, 2024 17:00 991 Marime text
  • Meciurile au loc la Clairefontaine, baza de pregătire a echipei naționale mari a Franței.

Echipa națională Under-16 a României dispută o dublă amicală, în deplasare, cu echipa similară a Franței, iar prima partidă le-a revenit tricolorilor, după executarea loviturilor de departajare.

Meciurile au loc la Clairefontaine, baza de pregătire a echipei naționale mari a Franței. Prima confruntare s-a încheiat la egalitate, 0-0, duoă care, la loviturile de la 11 m, România U-16 s-a impus cu 3-2. Pentru acțiunea din Franța, selecționerul Nicolae Grigore a convocat și patru fotbaliști de la Farul Constanța, David Pătru, Costyn Gheorghe (fundași), Ianis Podoleanu (mijlocaș) și Ianis Avrămescu (atacant). Toți au evoluat în primul meci, trei dintre ei fiind titulari.

Echipa României a fost: Alin Ciobanu - Costyn Gheorghe, Fabio Bădărău, Bogdan Ungureanu, Stefano Precupanu - Albert Radu (Rareș Comann, 70), Ianis Podoleanu, Mihai Calițoiu (Ovidiu Buia, 89) - Daniele Luncașu (Adelin Sîrbu, 70), Ianis Avramescu (Daniel Savu, 89), Marco Popescu (David Pătru, 79). Rezerve neutilizate: Alex Glodean - Daviide Moisa, Vlad Ilie, Tudor Cocu, Rareș Tamaș, David Anugo.  

Al doilea meci amical Franța - România va avea loc sâmbătă, 9 martie 2024, de la ora 11.00.
 
În perioada 9 - 15 martie 2024, reprezentativa Under-15 a României va efectua un stagiu de pregătire în Muntenegru, care va cuprinde și două meciuri amicale, cu reprezentativa similară a țării gazdă. Partidele se vor disputa marți, 12 martie (la Petrovac), și joi, 14 martie (la Tivat), de fiecare data la ora 12.00. Din lotul convocat de seleționerul Victor Ene fac parte și trei jucători de la Farul Constanța: Alesio Pambuca (fundaș), Alexandru Goncear (mijlocaș) și Cosmin Mihai (atacant). Tricolorii se vor reuni pe 9 martie, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, a doua zi urmând să facă deplasarea în Muntenegru.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: frf.ro
 
Citește și:
 
Farul Constanța Under-16
Alexandru Goncear, gol din lovitură liberă, iar „marinarii“ se califică în sferturile Cupei Elitelor (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii