Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:02 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie mare pe terenul campioanei României!

ro

10 Mar, 2024 16:41 987 Marime text
 
 
După ce au încheiat pe locul secund sezonul regular al Superligii, fotbalistele de la Farul Constanța au disputat astăzi, 10 martie 2024, și primul meci din play-off.

Echipa de pe litoral a întâlnit în deplasare multipla campioană Universitatea Cluj, pe care a reușit să o învingă cu 2-1, după un meci foarte spectaculos, decis în prelungiri!
 

Gazdele au condus la pauză, dar Croitoru în min.70, la al patrulea gol în numai două jocuri în tricoul Farului, iar apoi Laiu în prelungirile jocului, care o schimbase pe Chiper cu două minute înainte, au adus trei puncte uriașe în cursa de urmărire a liderului Politehnica Timișoara, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Au marcat: Croitoru 70 (penalty), Laiu 90+3 / Colesnicenco (13-autogol)
 
Pentru echipa feminină a Farului (antrenor, Ralica Sîrghe-Simes) au evoluat: Onyango - Stancu, Colesnicenco, Stanciu, Bogoș - Bortan, Iordăchiuși, Istrate - Gnaly (64 Croitoru), Rus (45 Enez), Chiper (90+1 Laiu). Rezerve: Voinescu - Guțu, Vasile, Bortea, Enez, Deca, Craiovan, Laiu, Croitoru.

Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)

Citește și:


Echipa feminină Farul Constanța a transferat-o și pe Estelle Isabelle Gnaly, componentă a Naționalei Coastei de Fildeș (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii