Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistele de la Farul Constanța participă la un turneu internațional

ro

13 Jan, 2023 13:13 1950 Marime text


Aflată pe primul loc în clasamentul seriei 1 a Ligii a 2-a, echipa feminină de fotbal Farul Constanța revine la pregătire pe 16 ianuarie, demarând pregătirea în vederea meciurilor oficiale din 2023.

În perioada precompetițională, echipa care îl are ca antrenor principal pe Ionuț Florea va participa și la un turneu internațional, la Giurgiu, programat în weekend-ul 11 – 12 februarie.

Campionatul se va relua la începutul lunii martie și va continua în noul an cu o echipă mai puțin, după ce ACS Prosport Football Academy s-a retras din competiție.

Farul a avut un an perfect, încheind 2022 cu victorii pe linie în cele nouă partide pe care le-a susținut, opt în Liga a 2-a și una în Cupa României.

Cu obiectiv promovarea imediată în prima ligă, Farul Constanța merge foarte bine și în Cupa României, formația de la malul mării câștigând la scor partida cu FCSB (11-0) și calificându-se astfel în optimi.

„Mă bucur pentru calificare, le-am spus și fetelor, orice meci îl tratăm la victorie, cu cea mai mare seriozitate. Și Cupa este importantă. Am dovedit încă o dată că am crescut de la meci la meci. Dacă muncești și te dedici, rezultatele apar imediat. Fetele au cel mai mare merit. Am înregistrat nouă victorii din tot atâtea partide. Succesele au apărut în urma muncii susținute, în cele șase luni de când ne-am întâlnit, ne-am cunoscut, în urma preluării echipei de la Selena SN Constanța. Suntem pe drumul cel bun, dar mai avem mult de muncă. Greul abia acum începe, pe drumul către prima ligă“, a declarat Ionuț Florea, la Farul TV.  


Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii