Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistele de la Farul Constanța, eliminare dramatică din Cupa României

ro

14 Apr, 2023 14:33 1943 Marime text


Formația feminină de fotbal Farul Constanța a fost eliminată dramatic din sferturile Cupei României, cu un gol din penalty în prelungirile meciului!

Aflată pe locul întâi în seria 1 a Ligii a 2-a, cu victorii pe linie, Farul a întâlnit pentru calificarea în semifinalele Cupei Gloria 2018 Bistrița (liderul, cu punctaj maxim al celeilalte serii a Ligii a 2-a), meciul jucându-se pe terenul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu.

Oaspetele s-au impus cu 2-1, golurile fiind marcate de Putină 16 / Cerescu 13, Corduneanu 90+2 (penalty).  
 

Formația feminină a Farului nu a reușit să se califice în penultimul act al Cupei României, deși a fost echipa mai bună îm disputa cu Gloria Bistrița. Fetele pregătite de Ionuț Florea și Andreea Laiu au dominat, și-au creat ocazii mari pe care însă le-au irosit și au pierdut în minutele de prelungire, când ardelencele au beneficiat de o lovitură de la 11, este mesajul Farului.


Au evoluat:

Farul fete (antrenor, Ionuț Florea): Năcuță - Mar. Sandu, Popa, Guțu, Mango - Covali, Deca, Istrate - Putină, Laiu, Rida (62 Iordache). Rezerve: Voinescu - Mih. Sandu, Battista, Stoica, Năstase, Bălan.

Gloria Bistrița (antrenor, Călin Svoboda): Mureșan - Palaghia, Ciontoș (45 Zamfir), Corduneanu, Ristache - Bindiu (67 Cengher), Merlan, Agu - Cerescu, Pînzariu, Sîrbovan (74 Bognean). Rezerve: Boloș - Muntean, Crețoiu, Crețu.

Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii