Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalist de la Metalul Constanţa, înghiţit de apele Mării Negre. S-a scurs un an de la acea tragedie

ro

26 Jun, 2021 12:03 2902 Marime text
  • Sportivul avea numai 13 ani, juca de şase ani la Metalul Constanţa, ca atacant la grupa 2007/2008, şi era singur la părinţi.
 
O tragedie a lovit, în iunie 2020, familia unui tânăr fotbalist de la Metalul Constanţa, Mario Vaşcu, cel care, la numai 13 ani, şi-a găsit sfârşitul în apele Mării Negre.    

S-a scurs un an de la acea nenorocire, care i-a lăsat îndureraţi pe veci pe cei dragi şi apropiaţi micului sportiv.

Acesta juca de şase ani la Metalul Constanţa, ca atacant la grupa 2007/2008 şi era singur la părinţi.

Copilul este de șase ani la noi. Ca orice copil, își dorește să facă sport, să crească frumos, să nu ajungă pe străzi. Să stea într-un mediu civilizat. Azi dimineață am primit un telefon, iar apoi am luat legătura cu antrenorul. Eu sper să fi plecat pe undeva, pe la vreo rundă, la un prieten, undeva… Nu vreau să-l văd în mare. Refuz să fie acest copil în mare! E singur la părinți. Aceștia plâng, uitați-i, nici nu pot să mă apropii de ei, că încep și eu să plâng, a declarat Valentin Surghie, proprietarul clubului Metalul.

Micul fotbalist a dispărut în apele Mării Neagră la Mamaia, în zona hotelului „Flora“, iar trupul neînsufleţit a fost descoperit trei zile mai tîrziu.  


Marea ne-a adus la țărm trupul neînsuflețit al jucătorului nostru, la trei zile după ce a fost înghițit de valuri. Este o mare tragedie când moare un copil atât de curat la suflet, care avea tot viitorul în față. A făcut primii pași în sportul lui preferat, fotbalul, la Metalul Constanța, pe 1 septembrie 2014. Era un prieten devotat care credea în spiritul de echipă, era un copil ambițios, care muncea mult pentru rezultatele sportive, era motivat să facă performanță și să câștige. Conducerea, împreună cu toți membrii Asociației Clubului Sportiv, mulțumește celor care s-au implicat în operațiunile de căutare a jucătorului nostru. Soarele vieții a apus! Vei trăi veșnic în sufletele noastre! Nu există cuvinte care să ne poată alina durerea. Sincere condoleanțe familiei îndurerate!, a fost mesajul clubului Metalul.

Citeşte şi:

Retrospectivă
Decesele care au îndoliat sportul constănţean în 2020. Înmormântare de Crăciun. Băiat de 13 ani mort!


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Sursa foto: ISU „Dobrogea“ Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii