Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal Egal cu Viitorul Curița și juniorii Under-19 de la CS Năvodari sunt aproape de finala campionatului

ro

17 Jun, 2023 11:36 1437 Marime text

Echipa de fotbal Under-19 a CS Năvodari a susținut turul semifinalei Campionatului Național de juniori A1, întâlnind în deplasare Viitorul Curița, din județul Bacău.

Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2, astfel că formația de pe litoral, pregătită de Florin Adam, are prima șansă la calificarea în finala campionatului.   

Formația noastră a făcut un meci bun, pe care l-a încheiat la egalitate, și are prima șansă de calificare. Pentru CS Năvodari au marcat Potârniche și Ursache, iar echipa a fost susținută de o inimoasă galerie venită de la Năvodari, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari.

Multumim suporterilor și părinților prezenți la meci în număr surprinzător de mare! Ne vedem la retur. Doamne ajută!, este mesajul lui Florin Adam.

 
Manșa secundă se va juca joi, 22 iunie, de la ora 17.00, pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari.

În primele meciuri eliminatorii, CS Năvodari a învins în deplasare campioana județului Tulcea, Șoimii Topolog cu 5-1, a câștigat pe teren propriu cu 8-7, după penalty-uri cu CSM Oltenița, după care, în turul al treilea, tot la Năvodari a dispus de Dunărea Giurgiu cu 2-0.

Sursa foto: Facebook (Florin Adam)

Citește și:

Fotbal
Juniorii A1 de la CS Năvodari s-au calificat în semifinalele Campionatului Național
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii