Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal Echipele CS Medgidia, zi cu succese pe linie. „Victoriile voastre ne dau aripi și ne bucură enorm!“ (GALERIE FOTO)

ro

01 Oct, 2023 17:00 1355 Marime text

 
  • Seniorii CS Medgidia (antrenor, Gelu Hampu) ocupă poziția secundă în Liga a 4-a, cu 25 de puncte în zece partied.
 
Clubul Sportiv Medgidia a avut o zi fastă la fotbal, câștigând toate partidele susținutem la mai multe categorii de vârstă.
 
Primii au intrat pe teren echipa CS Medgidia care joacă în întrecerea de juniori a Ligii a 4-a a județului Constanța și care a învins în etapa a zecea cu 6-1 pe teren propriu Viitorul Hârșova. Pentru formația câștigătoare au înscris Theodor Haas (2), Alin Silagyi, Samuel Badea, Polat Ismail și Ianis Lipară. În clasament, CS Medgidia ocupă locul trei, cu 24 de puncte în nouă meciuri, având opt victorii și o înfrângere, golaveraj 61-9.
 
Următoarea victorie a CS Medgidia a fost cea a juniorilor D (antrenor, Izmir Abdulgani), care au trecut cu 2-1 de Arsenal Constanța. Copiii născuți în 2010 și antrenați de Aurelian Despa au câștigat categoric, cu 3-0, în fața lui CS Eforie. Iar ultimul meci al zilei a fost cel de la Liga a 4-a seniori,  care a învins cu 2-0 Viitorul Hârșova, golurile fiind marcate de Ionel Comănași și Romeo Ion.
 
Seniorii CS Medgidia (antrenor, Gelu Hampu) ocupă poziția secundă în ierarhia județeană, cu 25 de puncte în zece partide, înregistrând opt victorii, un egal și o înfrângere, golaveraj 26-4. Cu doar patru goluri primite, CS Medgidia are cea mai bună apărare a campionatului, fiind urmată la acest capitol de Viitorul Cobadin, cu șapte gouri.   
 
„Investim în sport și în copiii noștri“ 
 
„Regal fotbalistic la Medgidia! Investim în sport și în copiii noștri, iar rezultatele bune vin de la un meci la altul! Într-o zi plină de fotbal, echipele noastre de juniori, dar și de seniori au reușit victorii pe linie. Primii care au deschis ziua au fost juniorii de la CS Medgidia, cu o reușită de senzație, scor 6-1, în fața formației CS Viitorul Hârșova. Au urmat juniorii D antrenați de Abdulgani Izmir care au trecut cu 2-1 de Arsenal Constanța. Copiii născuți în 2010 și antrenați de Aurelian Despa au câștigat categoric, cu 3-0 în fața lui CS Eforie. Ziua s-a încheiat cu multe zâmbete și pentru echipa mare, care a învins cu 2-0 pe CS Viitorul Hârșova, prin reușitele lui Ionel Comănași și Romeo Ion în prelungiri. Felicitări tuturor echipelor! Victoriile voastre ne dau aripi și ne bucură enorm!“, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care se bucură de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Liga a 4-a Constanța
Rezultatele etapei a zecea (seniori și juniori + clasamente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii