Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul principe Nicolae, prezent la Mamaia, la turneul de volei pe plajă (galerie foto)

ro

14 Aug, 2018 00:00 4110 Marime text
La Mamaia, pe plaja Briza din zona „La Butoaie“, s-a desfăşurat, timp de cinci zile, turneul de volei Reciclad'Or (atât la masculin, cât şi la feminin), întrecere organizată de Academia de Volei Tomis Constanţa, cu sprijinul Federaţiei Române de Volei, al DJST Constanţa şi al altor parteneri şi finanţat de către Primăria Constanţa.
 
Prevăzută în calendarul oficial al FRV, întrecerea a fost o etapă de Campionat Naţional de seniori din sezonul 2018. Pe baza clasamentului final, s-au acordat puncte, care contează în clasamentul general naţional. La festivitatea de premiere a fost prezent (la invitaţia sponsorului principal) şi fostul principe Nicolae (nepotul fostul Rege Mihai I al României), care a efectuat premierea alături de Mariana Solomon (directorul executiv al DJST Constanţa), Florin Voinea (preşedintele Academiei de Volei Tomis Constanţa) şi Diana Câtu (din partea sponsorului principal).
 
Turneul feminin a fost câştigat de echipa Sorina Răileanu - Adina Stanciu, care a dispus în finala mare de Loredana Dobriceanu şi Beata Vasile, scor 2-0 (21-13, 21-13). Pe treapta a treia a podiumului s-au clasat Raluca Bucur şi Alexandra Ariton, învingătoare în finala mică cu 2-0 (21-13, 21-16) în faţa perechii Denisa Mocar - Angelica Podină. La masculin, pe locul întâi au încheiat competiţia Cătălin Lelea şi Lucian Bădiceanu, care i-au învins în ultimul act pe Marius Iftime şi Ştefan Romanescu, scor 2-0 (21-9, 21-13). Poziţia a treia le-a revenit lui Cristian Maier şi Sergiu Rodina, după 2-0 (21-17, 21-17) în finala mică contra cuplului Bogdan Moroldo - Bogdan Mehedinţeanu.
 
Sursa foto: Facebook     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii