Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Fostul internațional Costin Lazăr, antrenor la Gloria Băneasa. L-a înlocuit pe banca tehnică pe Eugen Trică

ro

16 Feb, 2024 11:13 1637 Marime text


Un nou nume cunoscut în fotbalul românesc ce vine antrenor la Gloria Băneasa, formație ce ocupă locul șapte în seria a treia a Ligii a 3-a!

Astfel, noul tehnician al formației din județul Constanța este fostul internațional Costin Lazăr (42 de ani), care îl înlocuiește în funcție pe Eugen Trică, și el un fost jucător din prim plan.

Bun venit, Costin Lazăr!
Fostul fotbalist cu 32 de selecții in echipa națională este noul antrenor principal al Gloriei Băneasa, este mesajul echipei din Băneasa.

 
Ca antrenor, Costin Lazăr a activat ultima dată la AFC Câmpulung Muscel, dar a antrenat și la Cetatea Turnu Măgurele și la Mostiștea Ulmu (unde a fost antrenor secund și jucător).

Ca fotbalist a jucat la echipe precum Sportul Studențesc, Rapid București, PAOK, Panetolikos, Iraklis, FC Voluntari și Mostiștea Ulmu.

În 15 meciuri jucate până acum în ediția 2023/2024 a Ligii a 3-a, Gloria Băneasa a acumulat 16 puncte, înregistrând cinci victorii, un egal și nouă înfrângeri, golaveraj 27-34.

Sursa foto: Facebook (Costin Lazăr)

Citește și:


Fotbal
Eugen Trică, noul antrenor al echipei Gloria Băneasa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii