Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost antrenor la Tomis Constanța, numit principal la SCM Râmnicu Vâlcea

ro

22 Jun, 2021 13:41 2463 Marime text
  • ​În stagiunea anterioară, tehnicianul a fost secund la SCM Râmnicu Vâlcea.

Echipa feminină de handbal SCM Râmnicu Vâlcea, din Liga Națională, și-a desemnat staff-ul tehnic pentru noul sezon competițional.

Colectivul va fi alcătuit din Goran Kurteș (antrenor principal), Maria Rădoi (antrenor secund), Ildiko Kerekes Barbu (antrenor cu portarii) şi Aleksandar Tungunz (preparator fizic).

Goran Kurteș a pregătit în România și echipa Tomis Constanța, dar și CSM Ploiești.

În stagiunea anterioară, tehnicianul sârb a fost secund la SCM Râmnicu Vâlcea.

Îi mulțumesc lui Florin Pera pentru tot ce a făcut pentru club și pentru mine în perioada anterioară. Și îi urez mult succes și succes la noul lui club. Bineînțeles că vom continua pe același drum, deoarece scopul nostru este să fim în vârful handbalului românesc. Se știe că publicul din Vâlcea este cel mai bun din România și cât de mult iubește și susține echipa. Vom face tot posibilul să nu-i dezamăgim și să ne atingem obiectivele împreună. Pentru mine este o mare onoare și un privilegiu să lucrez la Vâlcea. Este și o mare provocare, cred în calitatea și caracterul echipei. Cu o familie mare, împreună cu conducerea și fanii, cu multă muncă și o atmosferă bună, putem spera la rezultate bune, a declarat Goran Kurteș, potrivit paginii de Facebook a clubului.


Fost handbalist, Goran Kurteș a antrenat în Serbia formațiile Mladost Backi Jarak, Crvena Zvezda Mokrin, Crvenka Crvenka, Hikinda şi Jugovic Kac.      

Goran Kurteș e fratele regretatului tehnician al HCM Constanța Zoran Kurteș (decedat în 2010, la numai 44 de ani).

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (SCM Râmnicu Vâlcea)  

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii