Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final incendiar, cu două goluri în prelungiri! Farul învinge FCSB în deplasare și revine pe locul întâi

ro

29 Jan, 2023 21:01 2235 Marime text

Farul Constanța a susținut în această seară meciul din etapa a 23-a a Superligii, întâlnind în deplasare FCSB, în derby-ul rundei.
 
Înainte de partidă, Farul ocupa locul doi, cu 45 de puncte, pe când FCSB era a patra, cu 41 de puncte.
 
Partida a avut parte de un final incendiar, încheindu-se cu victoria Farului, scor 3-2, „marinarii“ marcând golurile 2 și 3 în minutele 90+5 și 90+6! 
 
Au înscris Cordea (47), Compagno (59 - din penalty) / Alibec (56 - din lovitură liberă), Omrani (90+5 - autogol), Borza (90+6). În minutul 71, Octavian Popescu a marcat pentru 3-1, dar, la intervenția VAR, reușita a fost anulată.

Din minutul 90, FCSB a jucat în zece oameni, după ce Dawa a primit roșu direct, după un fault la Alibec din postura de ultima apărător.  

Au evoluat:

FCSB (antrenor, Leo Strizu, Mihai Pintilii): Târnoveanu - Crețu, Dawa, Tamm, Sorescu (46 Pantea) - Olaru, Șut, Edjouma (46 Coman) - Cordea (60 Miculescu), Compagno (60 Omrani), Oct. Popescu (79 Oaidă). Rezerve: Vlad - Cristea, Nikolov, Radaslavescu.

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - Baravykas (36 Sîrbu), Larie, M. Popescu, Kiki (26 Borza) - Băluță, Nedelcu (65 Sali), Artean - Alibec, L. Munteanu (65 Mazilu), Grameni (65 Casap). Rezerve: Buzbuchi - Doukoure, Morar, Mateus.

Ce victorie mare! Două goluri marcate în prelungirile partidei ne aduc toate punctele pe Arena Națională! Felicitări, băieți!, este mesajul de pe pagina de Facebook a Farului.

Victorie superbă obținută de Farul în deplasare cu FCSB, 3-2 la capătul unei partide spectaculoase. După o primă repriză terminată la egalitate, scor 0-0, cu ocazii importante la ambele porți, partea secundă a oferit un regal fotbalistic pe care Liga 1 nu l-a mai avut de mult timp. Condusă cu 2-1 în min.95, Farul a marcat de două ori în două minute și a obținut trei puncte care o aduc din nou pe primul loc în clasament, se arată și pe site-ul oficial al clubului de pe litoral.

 
În urma acestui rezultat, Farul a revenit în clasamentul intermediar pe locul întâi, cu 48 de puncte, iar, în etapa următoare, „marinarii“ vor juca pe teren propriu cu Universitatea Craiova (locul 5, cu 41 de puncte), luni, 6 februarie, de la ora 20.00.

Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii