Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fetele de la CS Farul Constanţa, campioane naţionale la tenis de masă

ro

07 Feb, 2017 00:00 4587 Marime text
Campionatul Naţional de tenis de masă pe echipe rezervat categoriei juniori II, care s-a desfăşurat la Constanţa, i-a adus CS Farul medalia de aur în competiţia feminină. 
 
Din echipa campioană au făcut parte Camelia Mitrofan, Denisa Urâtu şi Claudia Caragea (antrenor, Viorel Filimon), o altă componentă a formaţiei, Elena Zaharia, neputând evolua întrucât a concurat la Campionatul European Under-21 de la Soci (Rusia). În întrecerea masculină de la Constanţa, cel mai bun loc al unui club local, cinci, i-a aparţinut CS Farul (Daniel Manu, Alexandru Amzu, Emir Culpedin; antrenor, Viorel Filimon).
 
La Campionatul European, Constanţa a fost reprezentată, în afară de Elena Zaharia (care are numai 12 ani), şi de Cristian Pletea (16 ani, aflat în primul an de juniorat). Prezentă la întrecerea continentală graţie clasării superioare în ierarhia europeană (acumulând puncte foarte multe la concursul din China), Elena nu a trecut la simplu de grupele preliminare (unde a avut o victorie şi două înfrângeri), iar la dublu feminin, unde a făcut pereche cu o sportivă din Elveţia, Celine Reust, s-a oprit în primul tur de pe tabloul principal.
 
La masculin, la simplu, Cristian Pletea a depăşit calificările (cu două victorii şi o înfrângere, ceea ce i-a adus locul doi în grupă), după care a pierdut în primul tur de pe tablou. La dublu, unde l-a avut partener pe Ibrahim Gunduz, din Turcia, constănţeanul a fost eliminat în turul secund.
 
Sursa foto: Federaţia Română de Tenis de Masă 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii