Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FCSB - Farul Constanța, în Superligă Gheorghe Hagi - „E un meci dificil, dar suntem încrezători“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

27 Jan, 2023 14:08 3334 Marime text


Farul Constanța dispută duminică, 29 ianuarie, de la ora 19.00, meciul din etapa a 23-a a Superligii, întâlnind în deplasare FCSB.
 
Cele două formații sunt vecine de clasament, despărțite de patru puncte, Farul ocupând locul doi, cu 45 de puncte, iar FCSB aflându-se pe poziția a treia, cu 41 de puncte.
 

După meciul cu CFR, disputăm o nouă partidă mare, contra unui adversar foarte bun, aflat într-o formă deosebită. Trebuie să ne autodepășim, să facem bine ambele faze. Să dăm tot ce avem mai bun, pentru a spera la un rezultat favorabil, cum ne dorim tot timpul. Vrem să creăm la Constanța o mentalitate de învingător. E un meci dificil, dar și noi suntem buni, așa cum am demonstrat în turul campionatului. Totul în fotbal durează o zi, apoi o iei de la capăt. Cu CFR mici detalii au făcut să pierdem meciul. Duminică, putem spera la cele trei puncte. Cu acest gând mergem. Încercăm să ne impunem presiunea și posesia, principiile noastre. Astfel de meciuri sunt deschise oricărui rezultat. Mergem încrezători, să fim noi, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.      

 
Pentru acest meci, la Farul revine fundașul Mihai Popescu, a cărui etapă de suspendare a expirat, în schimb un al apărător, Kevin Boli, se confruntă cu probleme medicale și e incert la confruntarea de duminică.
 
Partida a fost prefațată, din partea Farului, și de jucătorii Marian Aioani și Tudor Băluță, ale căror declarații le urmăriți mai jos.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii