Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Voluntari - Farul Constanța Gică Hagi - „Sperăm să fim inspirați cu toții și să venim acasă cu cele trei puncte“ (VIDEO)

ro

31 Mar, 2022 13:28 3110 Marime text
  • Farul se află în căutarea primei victorii și a primelor goluri marcate în play-off, având un egal și o înfrângere până acum, golaveraj 0-2.
 
Farul Constanța susține sâmbătă, 2 aprilie, meciul din etapa a treia a turneului play-off al Ligii 1, întâlnind în deplasare, de la ora 17.30, FC Voluntari.

În clasament, adversara „marinarilor“ se află pe locul patru, cu 27 de puncte, în timp ce formațșia de pe litoral ocupă poziția a cincea, cu 25 de puncte.

Farul se află în căutarea primei victorii și a primelor goluri marcate în play-off, având un egal și o înfrângere până acum, golaveraj 0-2.

După această pauză competițională, încercăm să strângem rândurile, toți jucătorii, cei care au fost la loturile naționale și cei care au rămas acasă. Încercăm să câștigăm meciul cu FC Voluntari, o echipă care a făcut un campionat reușit. Vrem să facem un meci bun, cu ei acasă am jucat foarte bine ultima dată, dar în deplasare am luat bătaie. Analizăm ce s-a făcut bine și ce nu în aceste două partide. Sperăm să fim inspirați cu toții și să venim acasă cu cele trei puncte. Dacă vrem să ne gândim la o participare în Europa, în următoarele trei meciuri trebuie să producem rezultate foarte bune, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.


Doi jucători din lotul constănțean, Gabriel Iancu și Dragoș Nedelcu, au revenit la pregătire după problemele medicale cu care s-au confruntat, dar încă nu sunt la capacitate maximă.


Partida a fost prefațată astăzi din partea Farului și de jucătorii Andrei Artean și Marian Aioani, ale căror declarații le găsiți în materialul video de mai jos.

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii