Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Voluntari - Farul Constanța Gheorghe Hagi - „Trebuie să terminăm bine anul“ (VIDEO)

ro

14 Dec, 2022 13:48 2497 Marime text


Farul Constanța, liderul Superligii, susține vineri, 16 decembrie, meciul din etapa a 21-a, întâlnind în deplasare, de la ora 20.00, FC Voluntari.

Este ultima partidă pe care o susțin „marinarii“ în acest an.

Farul conduce ierarhia cu 44 de puncte, cu trei puncte peste a doua clasată, campioana CFR Cluj (care are însă un meci în minus).

De cealaltă parte, FC Voluntari ocupă poziția a noua, cu 25 de puncte.

E ultimul meci din acest an, important din multe puncte de vedere. Ultima impresie contează, cu toate că, dacă ne uităm în spate, am avut o vară și o toamnă foarte bune, în care am realizat ceva extraordinar. Trebuie să terminăm bine anul, cu o victorie, să facem un meci mare, contra unui adversar care e foarte bun acasă și are un antrenor cu experiență în prima ligă. Va fi o deplasare foarte grea, întotdeauna am avut meciuri grele acolo. Am și jucat însă bine și sperăm ca și acum să o facem mai bine ca ei. Va trebui să facem un meci complet, să facem ambele faze, nu ca la ultima partidă, unde am stat foarte prost defensiv, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.   

Meciul de vineri a fost prefațat din partea Farului și de doi jucători, stoperul Ionuț Larie (căpitanul echipei) și atacantul Denis Alibec (golgeterul formației), ale căror declarații le găsiți mai jos.  

Sursa foto: ZIUA de Constanța  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii