Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, precizări cu privire la meciuI din Liga Campionilor de la Ovidiu

ro

05 Feb, 2017 23:58 1699 Marime text
Fotbal Club Viitorul SA aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să participe și să vizioneze în stadionul „Central" din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi ”, situat în localitatea Ovidiu, județul Constanţa, meciuI oficial internațional de juniori U19 FC Viitorul - FC Copenhaga , din cadrul Play-Off-ului UEFA YOUTH LEAGUE, programat în ziua de miercuri, 8 februarie, începând ora 17.00.

„Accesul spectatorilor si sustinatorilor în tribunele stadionului "Central" pentru vizionarea meciului amintit se va face gratuit prin porțile special amenajate ale Tribunei I și Tribunei a II-a.

Pentru a evita aglomerația și disconfortul spectatorilor la căile de acces în tribunele stadionului "Central" în ziua disputării meciului, vă recomandăm ca accesul în tribune să se efectueze cu o oră înaintea startului meciului.

Amintim posesorilor de abonamente tip card eliberate de către FC VIITORUL SA, indiferent de nivelul acestuia, că își pot păstra rândul și locul din tribună inserate pe tipul de abonament.

De asemenea, reamintim posesorilor de abonamente acces autoturisme personale care au asigurat loc de parcare în incinta Complexului Sportiv "ACADEMIA HAGI" că acestea sunt valabile și pentru evenimentul sportiv din UEFA YOUTH LEAGUE.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziționat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator. Aducem la cunoştință spectatorilor că fumatul și consumul de semințe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate în jurul stadionului.

Pentru vizionarea meciului FC VIITORUL - FC COPENHAGA clubul nostru va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion "CENTRAL" Academia Hagi (Ovidiu) și retur. Autocarul va pleca MIERCURI (8 februarie 2017), începând cu orele 16.00 de la Palatul Copiilor Constanța. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei”, se arată pe academiahagi.tv.

Sursa foto: academiahagi.tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii