Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul s-a mutat la Valu lui Traian

ro

02 Mar, 2013 12:08 2108 Marime text
FC Farul a efectuat primul antrenament de ieri în afara Constanţei, pe terenul din Valu lui Traian. Motivul a fost starea proastă a suprafeţei de joc a arenei secunde din strada Primăverii. A doua şedinţă de pregătire de ieri nu a mai necesitat deplasarea la un teren, „marinarii” lucrând în sala de forţă şi pe pista de atletism.
Absent în cantonamentul din Antalya din pricina unor probleme la spate, mijlocaşul de 17 ani Ferdi Ghenciu s-a alăturat lotului, după ce acesta a revenit din Turcia. „Ghenciu a reintrat în programul echipei. Cât timp am fost plecaţi, el a urmat un program individualizat la Constanţa, iar acum este apt fizic. Îi lipsesc însă jocurile. Sperăm să ajungă la un nivel ridicat cât mai curând”, a declarat antrenorul principal al Farului, Alin Artimon. Astăzi, de la ora 11.00, jucătorii constănţeni vor efectua un joc-şcoală, locul de disputare urmând a se stabili în această dimineaţă. „Căutăm o suprafaţă cât mai bună”, a arătat Artimon, nefiind exclus ca partida să se joace pe terenul doi.
Tot astăzi, de la aceeaşi oră 11.00, la Năvodari, Săgeata întâlneşte într-un meci de verificare echipa ACS Callatis 2012 Mangalia (liderul Ligii a IV-a constănţene, Seria Est).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii