Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul - Rapid, sâmbătă, la Constanța Ianis Zicu - „Acum, nu mai suntem Dosarele X“

ro

29 Nov, 2019 14:16 2170 Marime text
FC Farul și Rapid București se întâlnesc sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 13.00, la Constanța, în etapa a 20-a a Ligii a 2-a (prima din retur).

Farul e pe locul zece, cu 25 de puncte, în vreme ce Rapid se află pe poziția a treia, cu 32 de puncte.

Va fi o partidă frumoasă, interesantă. Întâlnim o echipă cu o tradiție extraordinară. Tot timpul, Farul și-a droit să câștige aceste meciuri importante. Noi încercăm să continuăm forma bună de pe teren propriu și să obșinem o victorie și mâine (n.r. sâmbătă). Avem șansa să ne apropiem din nou de echipele din față. Jucăm cu o echipă de pe loc de baraj și e un meci de șase puncte. E important să facem un joc bun, atitudine și să punem în pericol poarta adverse, nu cum s-a întrâmplat la ultimerle două partide, când, chiar dacă am încercat, nu am fost periculoși sub nicio formă, a declarat Ianis Zicu, antrenorul FC Farul.


În tur, meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0. Întrebat cât de mult diferă meciul de sâmbătă față de acea partidă, Zicu a spus, mai în glumă, mai în serios:

„Nu mai suntem Dosarele X acum!“, aluzie la declarația antrenorului rapidist, Daniel Pancu, care, înaintea duelului din tur, spusese că Farul e ca Dosarele X, întrucât nu cunoaște nimic de echipa de pe litoral, în absența informațiilor oficiale.   

Știu foarte bine cu cine joacă, noi, la fel, îi cunoaștem, nu cred că mai pot să acuze ceva. Sper ca la final să fim cei care vom câștiga, a mai spus Ianis Zicu.  

Sunt foarte pregătit pentru acest meci. Cred că e una dintre cele mai grele partide pe care le avem acasă. Sperăm să câștigăm. Dacă avem ambiție și determinare, victortia nu are cum să ne scape, a spus atacantul Ionuț Stoica, cel care și-a ispășit etapele de suspendare, în urma eliminării din meciul cu Pandurii Tg. Jiu.


De asemenea, vor reveni, după suspendări, și mijlocașul Alexandru Stoica, și fundașul Alexandru Nicola, dar va lipsi Madikaba Doumbia, despre care a dat detalii Ianis Zicu:

Este trimis la echipa a doua, pentru neprofesionalism repetat în această perioadă și lipsă de respect față de grup.   

Meciul de sâmbătă e ultimul al FC Farul la Constanța din acest an.

Rapid vine după o serie foarte bună, are cinci partide fărtă înfrângere. E într-un moment bun. La noi revin suspendații, jucători care au evoluat destul de mult. E important să înțelegă ceva din aceste suspendări și nu mai repete eliminările. E ultimul nostru meci pe teren propriu din acest an și mereu e bine să termini cu fruntea sus, pentru a nu-ți dezamăgi suporterii. Avem nevoie de puncte. Îmi doresc ca jucătorii să aibă atitudinea potrivită și să arătăm că toată munca depusă în aceste patru luni nu a fost în zadar. Nu vrem să ne stricăm vacanța, pentru că am muncit mult timp, a spus Ianis Zicu.     


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii