Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul, eşec la scor în primul amical al anului

ro

31 Jan, 2011 02:17 1492 Marime text
farul.jpgAntrenorul Gheorghe Butoiu a precizat că în acest moment se poate baza doar pe 10-12 jucători, după ce mai mulţi componenţi de bază au părăsit gruparea de pe litoral

După patru zile de pregătiri, formaţia antrenată de Gheorghe Butoiu şi de Ion Barbu au disputat sâmbătă prima partidă amicală a anului în compania echipei CS Eforie, pe terenul secund al bazei sportive din strada Primăverii.

Fără antrenorul care a făcut minuni în prima parte a campionatului, cu un lot strâns chiar înainte de debutul sezonului şi fără o parte dintre jucătorii titulari din tur, FC Farul a pierdut la scor primul joc de pregătire din această iarnă. Având în componenţă mai mulţi jucători sosiţi în probe în aceste zile, formaţia constănţeană a fost depăşită la toate capitolele de CS Eforie, echipa clasată pe locul 5 în al treilea eşalon, oaspeţii impunându-se într-o manieră categorică, cu scorul de 4-0. Golurile partidei au fost marcate de Chirilă, în minutul 39, Chehaia (minutul 58), Neacşu (minutul 75) şi Leonte (minutul 85). Antrenorul „marinarilor", Gică Butoiu, a folosit două formule de echipa, câte una pentru fiecare repriză, rulând astfel întreg lotul avut la dispoziţie. Printre aceştia s-a aflat şi doi jucători sosiţi în aceste zile la Constanţa în probe: mijlocaşii Paraschiv şi Stăncioiu. Primul a venit de la Rapid II, iar al doilea de la CF Brăila. Astfel, FC Farul a început partida de sâmbătă cu următorul 11: Zdrâncă - Niţescu, Liviu Ştefan, Ion Barbu, Renţea - Husein, Lucan, Stăncioiu, Paraschiv (minutul 30 - Ştirbu) - Ştefan Ciobanu şi Abuzătoaie. În a doua repriză, Butoiu a început cu următoarea formulă de echipă: Platon - Andrei Vlad, Bubuleandră, Essaka, Filip - Nicolai (minutul 82 - Ştirbu), Drăghici, Mihai, Pumnuţiu (minutul 86 - Amariei) - Ştefan Ciobanu şi Bănicioiu. Nu au putut juca Buzea, Soare, Alexandru Răuţă şi Ionuţ Lupu, toţi având probleme medicale. De partea cealaltă, antrenorul celor de la CS Eforie, Gabriel Şimu, i-a trimis în teren în repriza întâi pe Gândac - Boritz, Croitoru, Gospodin, Dragomir - Pelican, Potoşca, Chirilă, Roman - Borza şi pe Niţă, iar în repriza a doua pe: David - Oprea, Fugaru, Gavriluţă, Şuta - Chehaia, Leonte, Purcărea, Ilie - Paraschiv şi pe Neacşu.

Marinarii pleacă în cantonament la Predeal

După jocul de sâmbătă, Gheorghe Butoiu a fost nemulţumit de evoluţiile jucătorilor sosiţi în probe în aceste zile. „Am pierdut zece jucători şi am încercat să aducem ceva în loc, dar, după cum aţi văzut în a doua repriză, nu cred că am pe cine să opresc. La ora actuală, ne bazăm pe maximum 10-12 jucători. Scorul nu m-a interesat, suntem la început, avem doar patru zile de antrenament, nu-i nicio problemă. În primul rând, am vrut să-i văd pe cei noi, dar nu a confirmat niciunul. Nu ştiu cu cine voi alcătui lotul, ne mai trebuie zece jucători, dintre care 3-4 cu experienţă, altfel nu putem să facem faţă în campionat. Avem ceva promisiuni că vor mai veni, dar, dacă vor fi tot ca aceştia, degeaba vin", a declarat antrenorul Farului. FC Farul va pleca mâine într-un stagiu de pregătire de zece zile la Predeal, unde are programat şi un meci amical în compania viceliderei Seriei II din Liga a II-a, Petrolul Ploieşti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii