Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanța, înfrângere pe teren propriu cu Csikszereda Miercurea Ciuc

ro

05 Dec, 2020 13:27 2925 Marime text

 
  • A fost ultima partidă disputată la Constanța de „marinari” în acest an. 
FC Farul Constanța a disputat astăzi meciul de pe teren propriu cu Csikszereda Miercurea Ciuc, din etapa a 15-a a Ligii a 2-a.
 
A fost ultima partidă disputată la Constanța de „marinari” în acest an, iar rezultatul final, 2-0 (0-0), le-a fost favorabil oaspeților. 
 
Au înscris Jebari (58) și Bauza (76 - din penalty).
 
Din minutul 83, FC Farul a jucat în zece oameni, după ce Leca a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. 
 
Ianis Zicu, antrenorul FC Farul, a început meciul cu: Dur-Bozoancă - Greu, Leca, Antoche (cpt.), Carabela, Hordouan  (60 Banyoi), Cărăruș, A. Cruceru (87 Ciolacu), Bîrnoi, R. Silaghi, Măzărache.
 
Rezerve neutilizate: Agachi - Pelivan, Șt. Rus.
 
Farul s-a confruntat cu probleme importante de efectiv la acest meci.
 
Avem probleme mari de lot, jucători accidentați, jucători depistați pozitiv cu COVID-19. Mâine (n.r. astăzi) voi avea 10 jucători titulari, care fac parte din lotul primei echipei, iar pe bancă vor fi 4 juniori, unii luați după 2 săptămâni de carantină. Au ieșit pozitivi în urmă cu 2 săptămâni și nu au niciun antrenament. Inclusiv cei care vor fi de la început mâine nu au făcut un ciclu normal de pregătire de o săptămână pentru că a fost această situație, cu 6 jucători depistați pozitivi, și nu am fost lăsați să ne antrenăm. Cred că tonusul nu va fi la cel mai înalt nivel, spunea Ianis Zicu înaintea meciului. 
 
Csikszereda Miercurea Ciuc avea o serie de șase meciuri fără înfrângere înaintea partidei de la Constanța, serie pe care „marinarii” nu au reușit să o întrerupă.   

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii