Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Argeș - Farul Constanța Hagi - „Va fi greu din toate punctele de vedere, dar asta nu înseamnă că nu ne gândim la victorie“ (VIDEO)

ro

11 Feb, 2023 15:20 2953 Marime text
 
 
Farul Constanța, echipa care conduce în clasamentul Superligii, susține duminică, 12 februarie, de la ora 17.00, meciul din etapa a 25-a, în deplasare cu FC Argeș.

Formația de pe litoral ocupă locul întâi cu 51 de puncte (cu unul mai mult decât a doua clasată, campioana CFR Cluj), pe când FC Argeș este pe poziția a 13-a, cu 25 de puncte.

Echipa argeșeană nu a mai câștigat de opt meciuri în campionat, interval în care a înregistrat cinci egaluri și trei înfrângeri. Ultima victorie a realizat-o pe 30 octombrie 2022.

Pentru acest meci, Farul nu are probleme de lot.

În orice meci trebuie să demonstrezi că ești mai bun ca adversarul. Nimic nu se joacă dinainte. Mereu am avut probleme în deplasările de la Pitești. Ca și până acum, mergem să luăm cele trei puncte. Acesta e gândul nostru. Sperăm să facem ambele faze mai bine decât adversarul. Sper ca echipa noastră să fie la fel de ambițioasă și de concentrată ca până în prezent. Nu contează ce jucători voi folosi, important e să termină meciul bine și să câștigăm. Pentru noi nu există să fim favoriți sau să vorbim că suntem mult mai buni ca alții. Trebuie să fim aceiași și să demonstrăm pe teren, să jucăm determinați, serioși, cu atitudine și mentalitate foarte bună. Astfel, lucrurile bune vor veni. Avem un lot talentat. Nu mă interesează că am învins cu 4-1 în amicalul de luna trecută. Pe mine mă interesează campionatul. FC Argeș a schimbat mulți fotbaliști și încearcă să-și găseasă relațiile de joc și linia pe care trebui să o aibă. Întâlnim o echipă rănită și un antrenor ambițios, care vrea să câștige. Vorbim de Pitești, un oraș cu tradiție și cu istorie fotbalistică în spate, unde e greu să câștigi. În plus, etapa trecută, Argeșul a făcut egal în deplasare cu FC Hermannstadt, care pe noi ne-a învins cu 4-0. Va fi greu din toate punctele de vedere, dar asta nu înseamnă că noi nu ne gândim la cele trei puncte, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.           

Meciul FC Argeș – Farul Constanța a fost prefațat, din partea echipei de pe litoral, și de jucătorii Denis Alibec (golgeterul formației) și Andrei Artean, ale căror declarați le găsiți mai jos.

Sursa foto: ZIUA de Constanța  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii