Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Faza finală a Cupei Satelor se va desfășura la Cumpăna

ro

24 Apr, 2019 19:29 2089 Marime text
În perioada 9-12 mai, comuna Cumpăna din județul Constanța va fi gazda ultimei faze a competiției Cupei Satelor organizate de Federația Română de Fotbal în colaborare cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, o competiție adresată jucătorilor U13 proveniți din mediul rural.

Faza finală se va desfășura astfel: cele opt echipe calificate vor fi împărțite în două grupe a câte patru formații, urmând a se juca fiecare cu fiecare. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinale.1 din 4La faza finală s-au calificat opt echipe, Dumbrăvița (Timiș), Cumpăna (Constanța), Vârtoape (Teleorman), Ruginoasa (Iași), Rudeni (Ilfov), Turburea (Gorj), Feldioara (Brașov) și Sînmartin (Bihor), care vor lupta pentru trofeu și pentru premiul cel mare, o experiență de neuitat alături de echipa națională a României la partida cu Norvegia, din deplasare, din preliminariile Euro 2020.

Locurile 2 și 3 vor beneficia de un program VIP la partida România-Spania din preliminariile aceleiași competiții, meci ce va avea loc în toamnă pe Arena Națională.

Semifinalele, finala mică și finala mare a competiției vor putea fi urmărite LIVE pe pagina de facebook a Federației Române de Fotbal și pe canalul de Youtube FRF TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii