Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Tuzla supravietuieste numai din sponsorizari

ro

05 Aug, 2009 02:41 2544 Marime text

poza_tuzla.jpgEchipa „Farul Tuzla", aflată în Liga a IV-a, este într-o situaţie disperată din punct de vedere financiar.

Sportivii antrenaţi de Ion Florea nu au mai reuşit, de mai bine de trei ani, să îşi cumpere echipamente, în afara câtorva apărători şi ghete.

Antrenorul, prezent la ultima şedinţă de consiliu local din Tuzla, a spus că a reuşit să facă echipa să concureze în competiţiile de anul acesta din bani proprii: „În următoarele două săptămâni mai putem supravieţui din sponsorizări, dar acestea sunt sume modice, nu vorbim aici de zeci sau sute de milioane de lei, ci de fonduri de câteva milioane. Vreau să terminăm măcar campionatul, pentru că avem rezultate excelente", le-a declarat Ion Florea aleşilor locali.

Aceştia au promis că, în clipa în care vor primi banii alocaţi pentru capitolul „sport" din bugetul local (circa 25.000 de lei), vor atribui o bună parte din ei echipei locale de fotbal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Primarul din Tuzla vrea probabil sa desfinteze echipa de fotbal 04 Aug, 2009 23:36 Nu a platit datoriile echipei pe motiv ca nu stiu ce jucatori nu sunt din Tuzla. La ce sa te astepti de la Micu asta