Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Farul Constanța, vizită la Liceul Teoretic „Decebal“ din Constanța, în proiectul „Învățăm să fim campioni" (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

08 Nov, 2022 10:55 4130 Marime text

 
Farul Constanța a continuat astăzi proiectul „Învățăm să fim campioni"- Școala, primul pas spre performanță“, pe care îl derulează împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Reprezentanții clubului de pe litoral au fost prezenți la Liceul Teoretic „Decebal“ din Constanța.



În precedentele întâlniri cu elevii în cadrul acestui program, „marinarii“ și cei de la ISJ Constanța au vizitat în municipiu Școala nr.12 „Bogdan Petriceicu Hașdeu“, Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart“, Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“, Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“ și Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“. 

 
UPDATE:

La acțiune au participat doi jucători de la echipa mare a Farului, Dan Sîrbu si Carlo Casap, Izabela Năstase, de la formația feminină (elevă în clasa a 10-a la „Decebal“), Luca Băsceanu (internațional de juniori), Alex Mățel (team manager Farul), Costin Mega (directorul de marketing al clubului), legenda faristă Ion Constantinescu, dar și Gabriel Georgescu, inspectorul de educație fizică și sport al ISJ Constanța.

Oaspeții au oferit un tricou al Farului înrămat, cu semnăturile jucătorilor și a lui Gică Hagi, trei mingi, dar și 50 de bilete la următorul meci pe teren propriu al echipei constănțene.

Ulterior, jucătorii le-au oferit copiilor autografe și s-au fotografiat cu ei.



Citește și:

Farul Constanța, alături de elevii Școlii Gimnaziale nr. 18 „Jean Bart“ din Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii