Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanţa, victorie în amicalul cu Galatasaray Istanbul (galerie foto)

ro

05 Sep, 2021 13:09 5882 Marime text
  • Pentru „marinari“ au marcat Betancor, Ely Fernandes și Ganea.

Meciul amical de la Istanbul dintre cea mai galonată formație din Turcia, Galatasaray Istanbul, şi Farul Constanţa s-a încheiat cu succesul formaţiei române.

„Marinarii“ s-au impus cu 3-1, golurile învingătorilor fiind marcate de Betancor, Ely Fernandes și Ganea (din lovitură de la 11 metri).
 
Confruntarea s-a disputat în pauza competițională prilejuită de partidele din preliminariile Campionatului Mondial.

Formația noastră a câștigat cu 3-1 (0-1) meciul amical de la Istanbul cu Galatasaray, cea mai galonantă formație din Turcia.

După o primă repriză echilibrată, dar în care Galata a intrat în avantaj la cabine după autogolul lui Dobrosavlevici (împins în careu în min.29), Farul a controlat total ultimele 45 de minute.

Radaslavescu în două rânduri, Artean și Boboc au prefațat reușitele din final ale lui Betancor (81), Ely (84) și Ganea, ultimul din penalty după un fault asupra aceluiași Betancor, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Pentru Farul nu au putut evolua în acest meci 14 jucători, convocați la loturile naționale: Aioani și Ghiță (la seniori), Pitu și Georgescu (naționala U21), Grameni, Andronache, Buta, Grosu, Bîrzu (toți la U 20), Bodișteanu, Popescu, Lazăr, Sîrbu (toți la U19) și Sali (la U17).

În afara acestora, la acțiunile loturilor naționale din luna septembrie au mai fost convocați, la lotul Under 18, alți patru jucători constănțeni: David Maftei, Vlasti Martinovic, Ștefan Duțu și Denis Bujor (jucători de câmp).

În această situaţie, în delegația care a făcut deplasarea la Istanbul s-au regăsit alți doi juniori din cadrul Academiei Hagi, David Dincă și Răzvan Tănasă.

În meciul de astăzi au evoluat:

Galatasaray (antrenor, Fatih Terim): Ozturk (75 Cipe) - Boey, Arslan, Teixeira, Bayram - Kutlu (60 Caglayan, 85 Gumus), Kara (46 Aanholt), Moruțan (85 Suer) - Kilinc (85 Aksaka), Diagne (84 Akman), Babel (85 Babacan).

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Mușat (75 Dincă) - Dussaut (80 Chera), Larie, Dobrosavlevici (46 Mladen), De Nooijer (46 Artean) - Boboc (75 Dănuleasă), Pires (80 Josemi), Purece (60 Radaslavescu, 80 Casap) - Chițu (46 Ganea), Petre (46 Betancor), Tănasă (46 Ely).
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook (Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii