Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, victorie în amicalul cu CS Mioveni

ro

30 Jun, 2021 14:03 3168 Marime text
  • Tot astăzi, „marinarii“ vor juca și împotriva Chindiei Târgoviște.
 
Farul Constanța a disputat astăzi un nou amical în cadrul cantonamentului de la Poiana Brașov.
 
Pe stadionul Tineretului din Brașov, formația de pe litoral a întâlnit nou promovata CS Mioveni, de care a dispus cu 1-0.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Artean, în minutul 3.

O partidă în care conducerea tehnică a echipei noastre a rulat din nou aproape întreg lotul avut la dispoziție, dar și în aceste condiții Farul a fost echipa care a controlat în permanență meciul.

Artean a deschis scorul încă din min.3 cu o lovitură cu capul care l-a păcălit pe portarul Popescu, iar până la pauză constănțenii au au irosit alte două situații foarte bune prin Bodișteanu: șut respins de portar în min.5, apoi lovitura liberă de la 22m a fost reținută în doi timpi de Popescu.

În partea secundă managerul tehnic Gheorghe Hagi a schimbat aproape toată echipa, pe teren evoluând inclusiv mezinul Enes Sali (15 ani).

Farul a mai irosit ocazii bune, cele mai clare fiind ale lui Mălăele (șut puțin pe lângă poartă) și Malama (bară), iar scorul final a rămas cel înregistrat după primele 45 de minute, se arată pe site-ul opficial al Farului Constanța.



Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, a început meciul cu: Tordai - Georgescu, Larie, Dănuleasa, De Nooijer - Mălăele, Artean, Casap - Chițu, Ely Fernandes, Bodișteanu.  

Au mai intrat: Mușat - Popescu, Grameni, Bîrzu, Dobrosavlevici, Josemi, Petre, Malama, Radaslavescu, Grosu, Buta, Dussaut, Lazăr și Sali.

Tot astăzi, dar de la ora 18.00, pe unul din terenurile de la Campo Verde, „marinarii“ vor juca împotriva unei alte prim-divizionare, Chindia Târgoviște.

Programul complet al partidelor amicale de la Brașov:

23 iunie: Farul Constanța - Corona Brașov 2-0 (Ely și Mihalcea)
26 iunie: Farul Constanța - Rapid București 1-1 (Casap - penalty)
30 iunie: Farul Constanța - CS Mioveni 1-0 (Artean)
30 iunie: Farul Constanța - Chindia Târgoviște (ora 18.00)
03 iulie: Farul Constanța - Csikszereda Miercurea Ciuc (ora 11.00)
03 iulie: Farul Constanța - Petrolul Ploiești (ora 14.00).

Ultimul joc de verificare înaintea noului sezon va avea loc la 10 iulie, pe teren propriu, de la ora 19.00, cu Cernomore Varna (ora 19.00).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii