Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, victorie categorică în amicalul cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

10 Jan, 2023 14:55 2719 Marime text
 


Farul Constanța, echipa care conduce în Superligă, a disputat astăzi primul meci amical al anului, întâlnind, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, FC Argeș, a 11-a clasată în campionat.

Partida s-a încheiat cu victoria Farului, scor 4-1 (3-0).

Au marcat Băluță (4), A. Pitu (11), L. Munteanu (19), M. Popescu (64), respective Calcan (88).

Farul a început perfect noul an, impunându-se cu 4-1 în amicalul cu FC Argeș disputat la Buftea, după 90 de minute în care diferența ar fi putut fi mult mai mare. Un adevărat recital al constănțenilor mai ales în prima repriză, în care Băluță, Pitu și Munteanu au dus scorul la 3-0 încă din min.19.

Au urmat alte.sotuații foarte clare de gol și apoi o nouă reușită a lui Mibai Popescu, deși în repriza secundă Farul a schimbat întreaga echipă. Piteștenii au marcat golul de onoare prin Calcan, în min.88, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Au evoluat:

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi) - R1: Aioani - Sîrbu, Larie, Artean, Kiki - Băluță, Nedelcu, Grameni - Pitu, L. Munteanu, Alibec. R2: Buzbuchi - Baravikas, Bîrzu, M. Popescu, Borza - Casap, N. Popescu, Doukoure - Sali, Morar, Mazilu.

FC Argeș (antrenor, Marius Croitoru) - R1: Micle - Tofan, Dobrosavlevici, Brendon, Vianna - Njike, Meza Colli, Târcoveanu - Crețu, Stoica, Bertrand. R2: Straton - Jakolis, M. Constantin, Zebic, Rizzi - Alveus, Mimito, D. Croitoru - Pârvu, Garita, Calcan.
 
Până la reluarea Superligii, Farul va mai disputa un meci amical, cu Cerno More Varna, sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 14.30, la stadionul central al bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu.

În primul meci din Superligă în noul an, echipa de pe litoral se va duela cu a doua clasată (la un punct în spatele „marinarilor“), campioană în exercițiu a României, CFR Cluj, partida disputându-se la Ovidiu luni, 23 ianuarie, de la ora 20.00.  

Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii