Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Tudor Băluță și-a fixat cel mai important obiectiv al anului. „Sperăm să avem multe momente de bucurie împreună“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

09 Jan, 2024 17:00 1213 Marime text

 
  • În primul meci oficial din 2024, Farul va întâlni în deplasare echipa de pe locul trei, Universitatea Craiova, în etapa a 22-a a Superligii.
 
După ce a ratat mai multe partide pe finalul anului 2023, din pricina problemelor medicale, mijlocașul Tudor Băluță pregătește revenirea în 2024, vizând calificarea cu Farul Constanța în play-off, dar și participarea cu echipa națională la Campionatul European din Germania.
 
La început de an, la reluarea pregătirii Farului, Internaționalul de 24 de ani se declară „încrezător, motivat și nerăbdător să începem iarăși meciurile oficiale“. „Sperăm să avem o a doua parte a sezonului foarte bună, prin care să ne îndeplinim obiectivele și, evident, să facem suporterii fericiți. A fost bine în vacanță, am avut timp de a mă relaza puțin alături de familie și prieteni. Cu toții aveam nevoie de această perioadă, mai ales că știm foarte bine cât de repede a început sezonul pentru noi și cu câte meciuri. Cred că a fost o perioadă prielnică acum, să ne odihnim puțin și să revenim cu forțe proaspete și, repet, să facem o a doua parte a sezonului cât mai bună“, a menționat Tudor Băluță, la Farul TV.
 
„Marinarii“ au încheiat 2023 pe loc de play-off, șase (cu 30 de puncte), ceea ce este bine pentru ei din punct de vedere moral. „Ne pregătim pentru restul meciurilor pe care le mai avem de jucat în sezonul regular. Obiectivul este clar de a fi în primele șase echipe, iar eu sunt convins și încrezător că putem reuși acest lucru. Fanilor le doresc un an cât mai bun, fericit, plin de realizări și împliniri. Sper să fie și în continuare alături de noi și să avem multe momente de bucurie împreună“, a mai spus Tudor Băluță, conform sursei citate. În primul meci oficial din 2024, Farul va întâlni în deplasare Universitatea Craiova (locul 3, cu 34 de puncte), în etapa a 22-a a Superligii. Partidfa a fost programată duminică, 21 ianuarie 2024, de la ora 20.45. 
  
Mijlocașul campioanei României își dorește un 2024 plin de realizări. „În plan personal, așa cum îmi doresc mereu, vreau să am evoluții cât mai bune, din ce în ce mai bune, să-mi ajut echipa cât mai mult. Evident, îmi doresc să fiu și la Euro. Am făcut parte din grupul care a ajutat echipa națională să se califice la turneul final, iar pentru mine e clar cel mai important obiectiv al anului. Sper să și reușesc, dar foarte important e și ca echipa națională să facă o figură frumoasă“, a completat Tudor Băluță.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: 1, 2 - ZIUA de Constanța; galerie - Facebook (Farul Constanța)
 
Citește și:
 
Ronaldo Deaconu, la Farul Constanța
„Sunt foarte fericit că am venit să joc alături de campioni“ (GALERIE FOTO)


Farul Constanța
Sală de forță ultramodernă pentru „marinari“. „Este dotată la nivel european, avem toate facilitățile posibile“ (GALERIE FOTO + VIDEO)


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii