Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanţa s-a alăturat cauzei Fundației Renașterea. Demers la meciul cu CS Mioveni

ro

26 Sep, 2021 16:05 2892 Marime text
  • „Prietena ta, mama ta, bunica ta trebuie să afle că prevenția este esențială pentru sănătate“

Fotbaliştii echipei Farul Constanţa au purtat tricouri speciale, de culoare roz, şi au afişat un banner înainte de startul partidei cu CS Mioveni, care se joacă în acest moment la Ovidiu, în etapa a zecea a a Ligii 1.  

Este vorba de o campanie a Fundaţiei Renaşterea împotriva cancerului la sân, cauză căreia clubul constănţean i s-a alăturat.  

Toată Europa se îmbracă în ROZ, culoarea luptei împotriva cancerului de sân. Vino și tu alături de Fundația Renașterea, la Race for the Cure România, să arătăm tuturor ca ne pasă de sănătatea femeilor de lângă noi. Prietena ta, mama ta, bunica ta trebuie să afle că prevenția este esențială pentru sănătate. Orice bărbat are in viața lui macar o femeie pe care trebuie să o protejeze. Noi, echipa Farul Constanța, ne-am alăturat cauzei Fundației Renașterea, pentru că dorim ca toate femeile să își păstreze sănătatea, iar înscrierea ta la Race for the Cure Romania, în perioada 26 septembrie - 10 octombrie poate oferi analize medicale femeilor defavorizate! Ne înscriem, alergăm, ne plimbăm și apoi postăm poze și video-uri în social media cu #RFTC2021, #Renasterea2021 și arătăm că ne pasă de sănătatea Femeilor din România! Înscrieri pe raceforthecure.eu/ro, este mesajul Farului Constanţa.  

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii