Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța pierde la Helsinki și ratează calificarea în grupele Conference League

ro

31 Aug, 2023 21:11 1080 Marime text
Foto: Facebook Farul Constanța

Farul Constanța, campioana României, a disputat în această seară manșa retur a play-off-ului Conference League, pe Bolt Arena, stadionul celor de la HJK Helsinki.
 
Din păcate pentru echipa lui Gheorghe Hagi, trupa de pe litoral a ratat calificarea în grupele Conference League, ediția 2023 – 2024.
 
Deși a câștigat meciul tur cu 2 – 1, „marinarii” au pierdut în Finlanda cu 2 – 0, fiind eliminați 3 – 2, scorul general.
 
Ambele goluri ale lui HJK Helsinki au fost marcate de Bojan Radulovic, în minutele 20 și 70.
 
Echipele de start:
 
HJK Helsinki: Maenpaa – Toivio, Tenho, Halme – Kouassivi – Benissan, Lingman (Kanellopoulos), Peltola, Soiri – Hostikka (Hetemaj), Radulovic, Keskinen
 
Farul Constanța: Aioani – Sîrbu (Dussaut), Larie, Popescu, Kiki – Băluță, Nedelcu (Boli), Artean (Grameni) – Munteanu, Rivaldinho (Mazilu), Budescu
 
Citește și:

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion vasile 01 Sep, 2023 08:47 Hagi a primit ce a meritat! Transfera jucatori submediocri. Vinde tot. Singurul care mai misca, Alibec a fost vandut pentru 800.000 dolari. Daca se califica in grupe primea 2.4 milioane euro. Nu putea sa mai astepte 3 saptamani? Nu. Bani, bani si iar bani. Si inca ceva, daca tot nu are bani de ce nu se retrage? Nimeni nu il obliga sa investeasca in sport. Asta spune mult. Iar in acest sezon daca intra in play off este o mare realizare!