Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Marian Aioani - „Un tur de campionat foarte bun pentru noi, dar nu mai contează ce a fost, ci ce va urma“

ro

07 Jan, 2023 16:23 1421 Marime text

 
  • Portarul echipei de pe litoral, Marian Aioani, a păstrat poarta intactă în opt meciuri în tur și își dorește ca și în 2023 să aibă cât mai multe meciuri fără gol primit.
 
Farul Constanța a încheiat anul 2022 pe locul întâi în Superligă, la un punct în fața campioanei en-titre, CFR Cluj, iar „marinarii“ se pregătesc pentru o parte a doua de sezon la fel de bună, care, speră cu toții, să se încheie cu titlul de campioană.
 
Portarul echipei de pe litoral, Marian Aioani, a păstrat poarta intactă în opt meciuri în tur și își dorește ca și în 2023 să aibă cât mai multe meciuri fără gol primit.

„A fost o vacanță superbună, în care ne-am liniștit și ne-am reîncărcat bateriile pentru ce va urma. Ne așteaptă un cantonament dificil, în care va trebui să acumulăm pe partea fizică și cea tactică pentru începtul de campionat. De sărbători, a fost foarte bine alături de familie, am petrecut mai mult timp alături de ei, ținând cont că în restul anului nu ajung prea des. Am mâncat de toate, dar eu zic că am venit bine în ce privește greutatea corporală. Per total, am avut un tur de campionat foarte bun. Nu mai contează însă ce a fost, ci ce va urma și ne așteaptă meciul cu CFR Cluj, în care trebuie să câștigăm cele trei puncte“, a declarat Marian Aioani, la Farul TV.

 
„Marinarii“ au o serie de foc la reluarea campionatului, primele trei meciuri fiind cu CFR Cluj, FCSB și U Craiova.

 
„Sunt bucuros la finalul unui meci în care păstrez poarta intactă. Acesta e țelul meu, să nu primesc gol. Din păcate, în unele meciuri, nu s-a putut acest lucru. Îmi pare rău și sper ca pe viitor să reușesc cât mai multe meciuri fără gol primit. Trebuie să menținem ritmul ridicat și în 2023. În prima parte a sezonului, am dovedit, acum suntem obligați să o facem din nou. În plan personal, în acest an, îmi propun să devin cel mai bun, să am cât mai multe meciuri fără gol primit. Iar obiectivul principal este să luăm campionatul“, a mai spus portarul farist, potrivit sursei citate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Golgeterul „marinarilor“
Denis Alibec, la 32 de ani. „Ne vom da viața în continuare pe teren pentru Farul și pentru oraș“

 
 
Primul antrenament din noul an pentru Farul Constanța. Jucători noi, prezentați (GALERIE FOTO + VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii