Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța l-a găsit pe micul fan înlăcrimat la meciul cu Dinamo și i-a făcut o frumoasă surpriză (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

14 Feb, 2024 17:02 2007 Marime text
 
La meciul Farului Constanța cu Dinamo, pierdut cu 0-2 la Ovidiu, camerele TV au surprins în tribunele stadionului de la Ovidiu un copil înlăcrimat.
 
Impresionați de amărăciunea micului suporter, cei de la Farul l-au căutat pe acesta, făcând un apel pe pagina Facebook, și, după ce l-au găsit, i-au făcut o frumoasă surpriză.
 
Astfel, Dumi, un puști de șase ani, a participat la o întâlnire cu fariștii, de la care nu a lipsit Gheorghe Hagi, și a primit cadouri.   
 

Întâlnire emoționantă pentru Dumi, fanul farist de 6 ani care a impresionat o țară întreagă cu lacrimile vărsate pentru Farul.
 
Clubul nostru i-a făcut o micului farist, iar Dumi s-a întâlnit cu managerul tehnic Gheorghe Hagi și cu jucătorii fariști. Dumi a primit un cadou special, o minge semnată de cel mai mare fotbalist din istoria României.
 
În vestiar, fotbaliștii fariști l-au întâmpinat cu aplauze, iar căpitanul Ionuț Larie i-a oferit un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor, dar și alte materiale promoționale cu însemnele clubului nostru.

Iubirea pentru culorile alb-albastre nu ține cont de vârstă!

Mulțumim, Dumi, și te așteptăm mereu alături de noi, să ne bucurăm de cât mai multe victorii!, este mesajul Farului.

 
Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)
 
Citește și:


„Șterge-ți lacrimile, copile!“
Farul Constanța caută un puști care a fost la meciul cu Dinamo, pentru a-i oferi „o surpriză de neuitat“

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii