Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța joacă la Ovidiu cu FC Voluntari. Cât costă biletele de intrare la meci

ro

19 Aug, 2022 00:00 2145 Marime text
 


 
  • Aflată pe locul trei în clasament, cu nouă puncte, echipa de pe litoral e neînvinsă în cele cinci meciuri jucate până acum, în care a înregistrat două victorii și trei egaluri, golaveraj 5-2.
 
În etapa a șasea a Superligii, Farul Constanța joacă pe teren propriu cu FC Voluntari. Partida va fi găzduită de terenul principal al bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu, luni, 22 august, de la ora 19.30.
 
Aflată pe locul trei în clasament, cu nouă puncte, echipa de pe litoral e neînvinsă în cele cinci meciuri jucate până acum, în care a înregistrat două victorii și trei egaluri, golaveraj 5-2. „Marinarii“ sunt la egalitate de puncte cu ocupanta locului doi, FC Hermannstadt, și la două lungimi în spatele liderului FC Botoșani. Nouă puncte au și formațiile de pe pozițiile patru (CFR Cluj) și cinci (Rapid). Pe lângă formația constănțeană, mai sunt neînvinse după cinci etape trei echipe: FC Botoșani, FC Hermannstadt și Sepsi OSK. Nu în ultimul rând, apărarea Farului a primit cele mai puține goluri în cinci etape, două, fiind urmată la acest capitol, de defensivele formațiilor FC Hermannstadt, Rapid, Sepsi OSK și FC Voluntari (care au cedat de câte trei ori). 
 
FC Voluntari e a noua în clasament, cu șapte puncte, după două victorii, un egal și două înfrângeri, golaveraj 5-3.
 
„Vino pe stadion la partida cu FC Voluntari! Împreună suntem mai puternici!“, este îndemnul Farului adresat suporterilor. „Marinarii“ încearcă să obțină prima victorie după o serie de trei remize consecutive. Prețul biletelorde intrare pentru partida de luni este următorul: 100 de lei - Tribuna 0, 80 de lei - Tribuna 1, 60 de lei - Tribuna 2 și 30 de lei - Peluze. Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul bilete.ro, dar și din rețeaua de magazine bilete.ro: Germanos, Vodafone, Inmedio&Relay și Poșta Română. În ziua jocului, casele de bilete de la stadion se vor deschide la ora 17.30. Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un părinte.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
David Kiki, titular în Naționala Beninului
„La Farul, este un grup care mi s-a potrivit. Am fost primit cu brațele deschise“ (GALERIE FOTO)

  
Când se joacă meciul Farul Constanța - FCSB. „Marinarii“ au cea mai bună apărare din Superligă
  
Hagi - „Aceasta e singura mea dezamăgire“
Farul Constanța, egaluri în ultimele trei etape. „Marinarii“ rămân neînvinși in Superligă (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii