Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța își află azi, 7 august, posibilul adversar din play-off-ul Conference League. Ce a declarat Hagi după meciul cu Petrolul

ro

07 Aug, 2023 10:19 1463 Marime text


Echipele din România calificate în turul trei preliminar al Conference League își află astăzi, 7 august 2023, posibilele adversare din play-off-ul competiției, în cazul în care ating această fază a competiției.

Tragerea la sorți are loc de la ora 15.00.

Farul Constanța, campioana României, întâlnește în turul trei preliminar Flora Tallinn (campioana Estoniei), iar, în situația în care „marinarii“ vor avea câștig de cauză în dubla manșă, mai departe, în play-off (ultima etapă înainte de grupe), aceștia vor întâlni o echipă care va pierde în turul 3 preliminar al Europa League.

Adversara Farului se va alege dintr-o pierzătoare din următoarele duble:
  • Astana (Kazahstan) - Ludogorets (Bulgaria)
  • Qarabag (Azerbaidjan) - HJK Helsinki (Finlanda)
  • Zalgiris (Lituania) - Hacken (Suedia)
  • Sheriff Tiraspol (Republica Moldova) - BATE Borisov (Belarus)
  • Zrinjski (Bosnia) - Breidablik (Islanda).
Pentru a junge în play-off, Farul trebuie să treacă așadar, în dubla manșă, de Flora Tallinn, turul având loc la Ovidiu, joi, 10 august, de la ora 20.30.

Flora Tallinn e o echipă cu talie, puternică. Sperăm să trecem turul, dar, în același timp, să avem grijă în campionat, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, după meciul din deplasare cu Petrolul Ploiești, pierdut de formația de pe litoral cu 2-3, după ce gazdele au marcat golul victoriei în minutul 90+3.


E dureros când pierzi în ultimul minut. Prima repriză a fost echilibrată, am încercat să facem lucrurile, dar am fost destul de previzibili în atac. În apărare cât de cât nu am dat șansă adversarului. A doua repriză am început-o prost și s-a terminat la fel de prost. Am avut puterea să revenim și să egalăm, dar apoi a intervenit o greșeală foarte mare făcută de cei trei fundași și de portar. La Buzu hai să zicem că a fost o centrare foarte bună a lui Țicu, dar trei jucători de 30 – 35 de ani au comis o eroare foarte mare. Până la urmă, a ieșit un meci frumos. Acesta a e fotbalul. De aceea vine lumea la stadion. Fotbalul are multă emoție, e făcut din greșeli. Nu ne convine, am făcut greșeli mari, care ne-au costat. Mergem înainte și încercăm să corectăm tot ce facem prost în acest început de campionat, să găsim soluții ca lumea și să schimbăm ceva, mai ales în campionat, să aducem victorii. Am trimis pe teren o echipă bună, competitivă, unii au dat randament mai bun, alții mai puțin. Vom evalua și vom vedea. Jucăm din trei în trei zile, dar nu ne plângem de acest lucru.  

La 2-2, mesajul meu către jucători a fost să se organizeze, să stea bine în teren, să aibă grijă în apărare. Orice e posibil, în atac poți produce ceva, poate veni ceva, dar în primul rând, trebuie să ai grijă în defensivă. Din păcate, a fost invers, a declarat Gheorghe Hagi.


În ce privește ultimul transfer al Farului, mijlocașul Constantin Budescu (34 de ani), managerul tehnic al campioanei României a menționat:

Știm cine e Budescu și ne dorim să facem treabă bună împreună. Vom vedea. În fotbal nu poți vorbi înainte. Trebuie să-l antrenăm bine, din toate punctele de vedere, și să-l aducem la un nivel fizic optim.


Sursa foto: Farul TV

Citește și:


Farul Constanța, eșec dramatic cu Petrolul. Golul victoriei, în minutul 90+3, după ce „marinarii“ reveniseră de la 0-2!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii