Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Ionuț Larie, în echipa ideală a etapei a 12-a, al cărei antrenor a fost desemnat Gheorghe Hagi

ro

10 Oct, 2023 11:21 1020 Marime text
 
Farul Constanța, campioana României, a câștigat meciul din etapa a 12-a a Superligii, 1-0 în deplasare cu Oțelul Galați, iar marcatorul golului, Ionuț Larie, căpitanul „marinarilor“, a fost inclus în echipa rundei, prezentată de Liga Profesionistă de Fotbal.

De asemenea, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi, a fost desemnat antrenorul celui mai bun „11“ din etapa care s-a încheiat luni, 9 octombrie 2023.

Căpitanul dobrogenilor a marcat golul care le-a asigurat constănţenilor o victorie importantă în lupta pentru atingerea obiectivului, se arată pe site-ul oficial al LPF.

A pregătit foarte bine duelul cu colegul său din Generaţia de Aur. La final, s-a bucurat de al treilea succes la rând în campionat, care-i ridică echipa pe un loc de play-off, este mențiunea despre Gheorghe Hagi.


Echipa ideală a rundei a 12-a este: Jesús Fernández (FC Voluntari) – D. Oancea (U Cluj), Al. Benga (UTA), Larie (Farul), Amzăr (Dinamo) – D. Nistor (U Cluj), Lixandru (FCSB), Al. Ioniță (Rapid) – G. Iancu (FC Hermannstadt), Bîrligea (CFR Cluj), Petrila (Rapid).

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Farul Constanța

Citește și:


După trei victorii la rând, Farul Constanța, pe loc de play-off în Superligă
Hagi - „A trebuit să strângem rândurile și, ușor-ușor, ne revenim“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii