Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, înfrângere cu 0-4 la Craiova, în ultimul meci din grupa D a Cupei României

ro

05 Dec, 2023 21:40 1229 Marime text
 
Farul Constanța, campioana României, a susținut astăzi, 5 decembrie 2023, ultimul meci din grupa D a Cupei României, întâlnind în deplasare Universitatea Craiova.

Pe ultimul loc în clasament și eliminată din competiție încă din etapa trecută, după ce a pierdut primele două meciuri, formația de pe litoral a jucat cu mulți tineri și jucători utilizați mai puțin până acum, iar gazdele s-au impus la scor, 4-0 (1-0).

Au marcat: Koljic 45+2, Baiaram 52, Kurtic 54, Trică 86

Totuși, în ciuda rezultatului drastic, „marinarii“ au evoluat bine în prima repriză și au avut mai multe oportunități de a deschide scorul.    
 

A fost o partidă în care numai gazdele mai sperau la calificare, în timp de "marinarii" au putut oferi mai multe minute de joc și celor care evoluaseră mai puțin. Cu opt jucători formați în cadrul Academiei Hagi în formula de start, între care doi jucători născuți în 2006 (Cercel și Sali), unul în 2005 (Banu) și trei în 2003 (N. Popescu, Dănuleasa și Cojocaru), Farul a fost echipa mai bună în primele 45 de minute, în care ar fi putut deschide scorul la ocaziile mari ale lui Cojocaru. Au făcut-o însă oaspeții la ultima fază a primei reprize, prin Elvir Koljic. Gazdele s-au desprins pe tabelă în partea secundă și au câștigat cu 4-0. Farul a mizat și în partea secundă pe jucători foarte tineri, Stoian (2007), Doicaru (2007) și Andronache (2003), se arată pe site-ul oficial al Farului.


Au evoluat:

Universitatea Craiova (antrenor, Ivaylo Petev): Lazar - Căpățînă, Screciu, A.Crețu, Bancu - Mateiu, Kurtic - Ișfan, Roguljic, Baiaram - Koljic (71 Trică). Rezerve: L. Popescu - Silva, Ndong, Vlădoiu, Danciu, Trică, Ivan, Mitriță, Markovic.

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Cercel, Queiros, Danuleasa, Grosu - Banu, N. Popescu (59 Bîrzu), Borgnino - Da Costa (59 Stoian), Cojocaru (59 Andronache), Sali (59 Doicaru) Rezerve: Aioani - Dussaut, M. Popescu, Artean, Vînă.

Clasament final grupa D (s-au calificat mai departe, în sferturi, primele două din ierarhie): 1. Universitatea Craiova – 7p, 2. FC Voluntari – 5p, 3. UTA – 4p, 4. Gloria Buzău – 4p, 5. CS Tunari – 3p, 6. Farul – 0p. „Marinarii“ au pierdut toate cele trei meciuri susținute, fără a înscrie, având golaveraj 0-7.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - Petrolul Ploiești
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii