Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța începe, cu CFR Cluj, „săptămâna europeană“ Gică Hagi - „E o mare provocare pentru noi, susținem teste importante“ (VIDEO)

ro

26 Aug, 2022 16:28 3679 Marime text


Farul Constanța susține meciul din etapa a șaptea a Superligii duminică, 28 august, întâlnind în deplasare, de la ora 18.30, campioana în exercițiu a României, CFR Cluj.

După șase etape, formația de pe litoral este neînvinsă și, cu 12 puncte, după trei victorii și trei egaluri, golaveraj 7-3, se află pe locul întâi în clasament.

De cealaltă parte, CFR Cluj, formație care s-a calificat în grupele Conference League, ocupă poziția a șaptea, cu nouă puncte, după trei victorii și două eșecuri.

Avem o săptămână în care întâlnim echipele care au jucat în Europa (n.r. CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova), deci e o săptămână europeană. E o mare provocare pentru noi, susținem teste importante. Cred că suntem pregătiți. Ne dorim să ne autodepășim și să facem meciuri foarte bune, pentru că adversarele au un nivel ridicat. Trebuie să ridicăm și noi standardul. Să fim noi, să ne facem jocul și să ne impunem, producând rezultate. Jucăm din trei în trei zile și vom folosi tot lotul în acest partide. Suntem într-un moment bun, dar trebuie să fim conștienți că ne așteaptă trei partide foarte grele, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.


Pentru meciul cu CFR Cluj, la Farul sunt indisponibili Romario Benzar și Vlad Morar, din pricina problemelor medicale.

Partida de duminică a fost prefațată, din partea Farului, și de jucătorii Alexi Pitu și Constantin Grameni, ale căror declarații le găsiți mai jos.

Sursa foto: Farul Constanța   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii