Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Gheorghe Hagi, dorit ca antrenor în Arabia Saudită? Iată ce a răspuns managerul tehnic al campioanei României

ro

23 Aug, 2023 16:04 1323 Marime text
 

În spațiul public din România a apărut informația că Gheorghe Hagi, managerul tehnic al campioanei Farul Constanța, ar fi dorit ca antrenor în Arabia Saudită, într-un campionat în care se oferă salarii impresionante.

N-am citit așa ceva. În fiecare zi, fac revista presei, dar n-am auzit. Dar, și dacă ar fi să fie, sunt greu de luat, greu de urnit, pentru că sunt foarte scump. În sensul ăsta nu m-am diluat, sunt foarte scump. Dar nimic nu e imposibil niciodată în viață. Dacă ar fi să se întâmple, un club de fotbal nu stă într-o persoană. Se pot găsi și alți antrenori care poate sunt mai buni ca mine sau manageri care pot fi mai buni ca mine și pot veni la Farul mâine, poimâine sau peste o lună, două, șase, un an. Cândva cu siguranță se va întâmpla. Dar trebuie să găsim un antrenor, un manager foarte bun, care să vină să facă performanță, așa cum își dorește Farul. Clubul își dorește să crească în fiecare zi. E clar că asta trebuie să facem, să ne dezvoltăm în fiecare zi. Asta e meseria noastră, a declarat Gheorghe Hagi.


Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Play-off Conference League 2023/2024
Farul Constanța - HJK Helsinki, joi, 24 august, la Ovidiu. Hagi va apela în atac și la Louis Munteanu (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii